Madona otvorila dušu u magazinu „Rolling Stones“

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Madona otvorila dušu u magazinu "Rolling Stones"Madona u magazinu „Rolling Stones“ otkrila kako je podnela razvod, koga vidi kao buduću kraljicu popa, ali i šta ju je iznenadilo kod njenih“ idiotskih“ pesama.

„Da nisam imala toliko posla, mislim da bih skočila sa zgrade koliko mi je bilo teško

kada smo se Gaj i ja rastali„, rekla je pevačica u intervjuu koji je dala samo nekoliko dana nakon što je britanski režiser otkrio da i dalje voli „idiota Madonu“.

Nakon razvoda joj teško pada i to što su njeni sinovi „trenutno sa ocem u Velikoj Britaniji“. „Život je prilagođavanje. Roko i Dejvid nisu sa mnom i veoma mi je teško da se izborim sa činjenicom da ‘nisu sva deca na broju'“, rekla je majka četvoro dece.

Pevačica se osvrnula i na trenutnu muzičku scenu i otkrila ko bi mogao da „uđe u njene cipele“. „Prepoznajem sebe u Lady Gagi“, rekla je Madona o pevačici sa kojom se nedavno „potukla“ u jednoj emisiji.

„Znam da ni ona nije imala para…vidi se to u produkciji, vidim rupe u njenim mrežastim čarapama i setim se kako to nekada nije bio ‘fazon’, a možda nije ni sad…pravi greške dok nastupa…izgleda ponekad kao haos, ali i ona kao i ja poseduje ‘ono nešto’. Volim je jer vidim sebe u njoj“.

Ono što možda niko, pogotovo fanovi koji decenijama prate i poštuju njen rad, nije očekivao jeste pevačicin odnos prema nekim pesmama koje su je proslavile.

„Nikada nisam bila ekspert šta će biti hit, a šta ne. Tako sam za neke pesme koje sam otpevala pomislila da su apsolutno ‘retardirane’, a one su postale vanvremenski hitovi! Ja sam bila ubeđena da su najgluplje pesme koje sam ikada napisala ‘Cherish’ i ‘Sorry’, kao i da je jedna od ‘retardiranih’ ‘Into the groove’, ali pogrešila sam. Sve idiotske pesme su postale hitovi!“.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka u gej magazinu sa vrućim lezbo scenama!

Milan Stanković u magazinu “Gej tajms”!

Madona želi da njena deca posete “Aušvic“!


Nema komentara na “Madona otvorila dušu u magazinu „Rolling Stones“”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump