Maja Nikolić: Bila sam u Nemačkoj u zatvoru

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Maja Nikolić: Bila sam u Nemačkoj u zatvoruOsorna Maja Nikolić, koja se posvađala gotovo sa svima na „Farmi“, otkrila je svojim sustanarkama mračnu tajnu iz prošlosti.

Omalena pevačica robijala je

u nemačkom zatvoru, dok je još bila srednjoškolka, a čitavih šest meseci posle izlaska jela je samo čokoladu.

Zabrinuti roditelji tada su je poslali kod psihologa, ispričala je Maja Marini posle jedne od svađa.

– Bila sam treći razred srednje škole, kada me je moj menadžer poslao u Nemačku da pevam i to samo sa pasošem. Bez vize! Šta sam ja znala kako to funkcioniše i tamo me uhapse i odvedu u zatvor. – počela je Nišlijka ispovest, dok su ostale farmerke netremice gledale u nju:

– U ono vreme nije bilo letova da te vrate nazad u zemlju tek tako…nisu znali šta će sa mnom i strpali su me u ženski zatvor. Bila sam tamo dva dana, a nakon toga sam iz nekog razloga počela da jedem samo čokoladu. Šest meseci ništa drugo nisam jela i onda su me poslali kod psihologa. – objasnila je Maja.

Inače, upravo psiholog je ono što će im biti najpotrebnije kada saznaju da će se šou umesto dva i po meseca produžiti na više od tri, do 26. decembra.

izvor: Srbijanet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Maja Nikolić: Ja sam nacionalni heroj!

Maja Nikolić izazvala skandal u emisiji „Tačno u podne“

Maja Nikolić raskinula veridbu sa Janom?!


Nema komentara na “Maja Nikolić: Bila sam u Nemačkoj u zatvoru”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump