Maja Nikolić će tužiti Cakanu posle rijalitija!

Kategorija [ Jet-Set, Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Maja Nikolić će tužiti Cakanu posle rijalitija!Žestoka svađa u rijaliti programu „Farma“ između Maje Nikolić i Dragice Radosavljević Cakane dobiće, po svoj prilici, epilog na sudu!

Kako „Alo!“ saznaje,

advokat pop pevačice Miljkan Karličić već sprema tužbu po više osnova protiv nesuđene gazdarice „Farme“ koju će podneti sudu nakon izlaska svoje klijentkinje iz ovog rijaliti programa.

– Obavešten sam o slučaju mobinga i skandaloznog ponašanja u „Farmi“ i vrlo verovatno da ću, nakon konsultacija s Majom, podneti prijavu protiv Cakane. Već pravim detaljnu analizu svega što se tamo dešavalo i ima više osnova za tužbu, pa čak i za privatnu krivičnu prijavu. Videli smo najgrublje klevete i uvrede, kao i neosnovano iznošenje ličnih podataka iz života moje klijentkinje – potvrdio je advokat za „Alo!“ dodajući da u sudskoj praksi za ovakve slučajeve odšteta iznosi od nekoliko stotina hiljada do milion dinara!

Ipak, Cakanin suprug Nebojša Negić smatra da ona Maji nije uradila ništa loše.

– Gledao sam i nisam video ništa što je sporno. Pretpostavljam da je Maju neko savetovao da provocira ostale jer na taj način dobija medijsku popularnost. Ne verujem da je Cakana nju gurnula jer to nije njen stil. Na njihov sukob gledam kao na sukob dve Srbije. Maja je oličenje davne prošlosti, nekulture i ere sponzoruša, a moja Cakana normalne Srbije – zaključuje Nebojša Negić.

„Pink“: Nema razloga da se kazni Cakana

Iz Televizije „Pink“, koja je producent i emiter „Farme“, saopštavaju da nema osnova da se Cakana kazni.

– Pravila nalažu diskvalifikaciju ukoliko dođe do tuče, a to se nije desilo. Gurkanje se ne kažnjava – poručila nam je Tanja Vojtehovski PR menadžer kompanije „Pink“.

Saša Mirković: Cakana je kreten!

Producent „Beotona“ i Majin dugogodišnji prijatelj Saša Mirković kaže da je zgrožen Cakaninim ponašanjem.

– Cakana je kreten! Prema ovome što pokazuje u kući, vidi se da je dosta nesrećna žena. Ženi u njenim godinama ne priliči da se tako ponaša i omalovažava to što radi Maja, a ponaša se kabadahijski. Umislila je da se ponaša kao moderan terorista, a umislila je i da je mudonja, a zapravo ima jajašca. Siguran sam da takav njen stav ostavlja negativan utisak na gledaoce. Ništa ona nije ostvarenija od Maje. Mene bi bilo strašno sramota da sam na Cakaninom mestu, takvo ponašanje je vrlo ružno za jednu damu, ako ona uopšte tako može da se nazove.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 5 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Na Farmi Cakana napala Maju Nikolić!

Bojan Marović: Neću tužiti napadače!

Farma: Maja i Cakana se posvađale oko limuna


5 komentara na “Maja Nikolić će tužiti Cakanu posle rijalitija!”

 • hana
  26 oktobra, 2009, 0:05

  I trba da tuzi ludu babu!!!!

 • Anonimni
  5 novembra, 2009, 9:27

  viktorija je najgora…maja je carica…swi ostali su ok. Evil Grin

 • Anonimni
  6 novembra, 2009, 16:19

  Sweat Sweat

 • Anonimni
  25 decembra, 2009, 19:11

  Maja da tuzi nekog, hahahahah, eto sale <
  Sto ne tuzi Saleta?
  Pa zato sto ovaj ima disk sa Majom koja radi znate vec sta!

 • gossip
  28 decembra, 2009, 23:57

  Heart

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump