Mala Suri, ipak neće u sajentologe!

Mala Suri, ipak neće u sajentologe!Kejti Holms uspela je da ubedi svog muža Toma Kruza, posvećenog sajentologa, da upišu ćerku Suri u katolički vrtić.

Ovo je velika pobeda za mladu glumicu koja je odgajana kao katolik i nikada nije pristala da pređe u muževljevu religiju. Kruz je, sa druge strane,

želeo da mu ćerka bude odgajana kao sajentolog, ali je to za sada stopirano, njenim upisivanjem u katolički Centar za rano učenje i obrazovanje u Bostonu.

„Njiih dvoje baš nisu mogli da se slože oko izbora škole. Blago rečeno, mnogo su se svađali, ali je Tom na kraju popustio,“ rekao je izvor.

Kejtina odluka nije negativno uticala na odnos para, koji je ovih dana viđen na ulicama Bostona, gde Kruz snima film ’Vičita’, a žena i ćerka mu prave društvo.

Mala Suri, ipak neće u sajentologe!

izvor: Srbijanet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Mala Suri šeta u letnjim cipelicama

Mala Suri u restoranu u spavaćici?!

Najbolje odeveno dete poznatih je Suri Kruz


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Mala Suri, ipak neće u sajentologe!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump