Milka Canić uskoro u obliku lutke “ Barbi“!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Milka Canić uskoro u obliku lutke " Barbi"!Supervizor emisije “TV lagalica” Milka Canić postala je idol mladih ljudi, a njen lik i delo biće ovekovečeni u vidu lutke nalik “Barbi”. Ukoliko se ovo dogodi, najpoznatija lektorka u Srbiji podneće tužbu, na osnovu autorskih prava.

Zamislite,

lutke s mojim likom su, kako sam čula, naručene u Kini i treba da se prodaju po kioscima. Ako se to desi, sigurno ću da podnesem tužbu – kaže za „Alo!“ Milka Canić i dodaje:

– Od kako sam krenula u privatnu istragu, saznala sam da je u Srbiji moguće kupiti ili naručiti majice, bedževe, olovke i brojne druge suvenire s mojim likom, a nikome nisam dala dozvolu da ga koristi. – kaže popularno TV lice, koja ne želi da ljudi pomisle da se ona na taj način bogati:

– Htela sam da nađem te ljude da im predložim da, kada me već koriste da bi zaradili, deo od tog prihoda ide u humanitarne svrhe – objašnjava Canićeva i napominje da joj je želja da svemu stane na put.

izvor: Srbijanet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Milka Canić ponovo na udaru hakera!

I Barbi se razgolitila za kalendar!

Lutke sa likom Jelene Karleuše!


Nema komentara na “Milka Canić uskoro u obliku lutke “ Barbi“!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump