Na Farmi ludovali uz trbušnu plesačicu!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Na Farmi ludovali uz trbušnu plesačicu!Dolazak trbušne plesačice na Farmu izazvao je oduševljenje, a muški deo ekipe sa zadovoljstvom je đuskao sa njom na stolu.

Nakon sinoćne svađe

novi dan deluje mnogo mirnije. Bebi Dol i Maja uspele su da se sporazumeju, tako da Nikolićeva konačno prihvata svoje obaveze, ali je ipak rešila da na drugi način provocira ukućane. Počinje da peva ne bi li iznervirala Cakanu i Viktoriju. Ubrzo i ostali počinju da pevaju, tako da kućom vlada opšte muzikalno raspoloženje. Bebi ih zove da se okupe kako bi održala sastanak. Zbog razmera koje je sinoćna svađa poprimila, nova gazdarica je rešila da donese pravila koja bi pomogla da se dublji verbalni sukobi izbegnu u budućnosti.

Bebi Dol zahteva da žene u kući ne psuju i da za svaku opsovanu reč odlaze u ćošak okrenute ka zidu na 60 sekundi. Nakon toga dolazi Ognjen i Bebi Dol hvali Maju kako se promenila i počela da radi i objavljuje da je ona njen ženski sluga, a Nigor muški. Topalko i Sandra su u sobi, upada Viktorija i Maja i dosađuju im. U toku je početak žurke, ide muzika, ukućani jedu, Nigor im zadržava pažnju i sa Cakanom izvodi ples u kostimu. Igraju Nigor, Marina, Big mama i Pile.

Ognjen je doveo i gošću iznenađenja, trbušnu plesačicu. Svi joj se dive i samo je posmatraju, dok je jedino Toma imao hrabrosti da zaigra sa njom. Kada se atmosfera opustila, Cakana, Big mama i Viktorija su se popele na sto, a Sale igra sa plesačicom. Nigor penje plesačicu na sto i počinje pravo ludilo, svi su na stolu i igraju.

Sandra igra sa plesačicom, ostale žene netremice posmatraju. Nigor se penje na sto i igra sa njom, grli je. Numera se završava, Nigor je skida sa stola, Big mama preskače preko stola da poljubi plesačicu.

Ognjen odvodi plesačicu, a Marina koja je jela sve vreme dok je plesačica bila tu, odjednom ustaje, počinje da skače i veseli se sa Majom i Big mamom. Počinju modnu reviju i u kući je opšte zezanje Đura, Pile i Nigor su glavni akteri skidaju se, svi se dobro provode, đuskaju, jedu i pevaju, dok se Sandra i Topalko ne odvajaju samo šapuću i smeju se. Maja tera Topalka i Sandru da plešu, a oni postaju sve bliskiji.

izvor: Story.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Pobednik Farme je Milan Topalović Topalko!

Najveća svađa na Farmi do sada /video/

Na Farmi Cakana napala Maju Nikolić!


Nema komentara na “Na Farmi ludovali uz trbušnu plesačicu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump