Na „Farmu“ dolaze dve manekenke za Đanija

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Na "Farmu" dolaze dve manekenke za ĐanijaDovitljivi producenti rijaliti-šoua “Farma” dovešće večeras na imanje izvesnu manekenku iz Srbije i jednu iz Bosne i Hercegovine, kako bi smanjili tenziju među muškim takmičarima.

Ovim potezom planiraju i da spreče fudbalera

Sašu Ćurčića da napusti šou, pošto je kao miljenik publike jedan od atraktivnijih učesnika.

Organizatori su tako izabrali dve manekenke, izvesnu Sandru i Tanju, koje će se potruditi da na Đanijevom srcu zarastu rane koje je ostavio odlazak Ane Nikolić.

– Poznato je da je Đani izuzetno slab na atraktivne žene i to bi mogao da bude razlog zbog kojeg bi nastavio život na seoskom imanju – otkriva anonimni izvor Pressa blizak producentima.

Čim je Đani priznao da pati za pevačicom Anom Nikolić, ekipa „Farme“ je htela da pozove pevačice Radmilu Manojlović i Sandru Afriku, kao i manekenku Ivanu Stanković, za koje je Saša više puta javno rekao da mu se sviđaju. Na kraju su ipak odlučili da umesto jedne poznate dame na „Farmu“ uđu dve manje poznate, ali podjednako atraktivne devojke.

izvor: Srbijanet


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


I Gagi Đogani ulazi na Farmu!

Ko to sve ulazi na Farmu?!

Igbala ulazi na „Farmu“ zbog Vendi!


Nema komentara na “Na „Farmu“ dolaze dve manekenke za Đanija”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump