Nina Badrić: Licemeri, a slušaju folk!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Nina Badrić: Licemeri, a slušaju folk!Hrvatska pop pevačica Nina Badrić, koja je nedavno prvi put nastupila u Beogradu, kaže da ne bi odbila nastup na svadbenom veselju, i poručila da je licemerno što u Hrvatskoj niko ne želi da javno prizna da sluša srpski folk, koji je inače zabranjen na tamošnjim televizijama.

– Nijedna zabrana nikada nije postigla ništa dobro. Ljudi tada iz revolta ili inata to žele još više. Mislim da niko ne bi trebalo ništa da zabranjuje, pogotovo ne muziku. Podele su idiotarije, jer ne možeš nikome zabraniti da sluša nešto što voli. Kada sam prvi put posetila Beograd mislila sam da ću čuti puno folka, ali 95 odsto muzike u srpskom radijskom etru je hip-hop i rok. Iznenadila sam se – u Beogradu sve vrvi u džez klubovima i urbanim mestima. Oni tamo slušaju najbolje od nas, a mi smo od njih nekako preuzeli ono što ni oni sami ne slušaju. Licemerno mi je jedino što niko u Hrvatskoj ne želi da prizna da sluša folk, a svakog vikenda je grad bogatiji za jednu folkoteku – rekla je Nina.

izvor: pressonline


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nina Badrić: Nikad nisam htela da se slikam gola!

Nina Badrić na proslavi kineske Nove godine

Nina Badrić pukla na nastupu u Cetinju!


Nema komentara na “Nina Badrić: Licemeri, a slušaju folk!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump