Nina Morić se ne kaje zbog operacija!

Kategorija [ Moda, ZANIMLJIVOSTI ]

Nina Morić se ne kaje zbog operacija!Manekenka Nina Morić, koja je svetsku slavu stekla odigravši glavnu ulogu u spotu Rikija Martina “La Vida Loca”.

A onda se unakazila plastičnim operacijama,

kaže da bi isto učinila i kada bi mogla da vrati vreme. Voditeljka italijanskog šoua “Torno sabato” o estetskim zahvatima je rekla:

– Ne žalim što sam se operisala. Moja usta, moj ponos, moj nos, moj ponos. I da mogu vratiti vreme, opet bih se operisala – rekla je Nina, čije lice je otečeno od hijeluronske kiseline.

Inače, ona je osvanula na svim svetskim naslovnicama, kada se saznalo da je njen bivši muž Fabricio Korona ucenjivao bogate i slavne paparaco fotografijama. Posle njihovog razvoda, Nina je progutala šaku tableta kada je saznala da je Korona u vezi sa starletom Belen Rodrigez.

– Nisam htela da se ubijem. To je bio trenutak slabosti i ništa više – tvrdi ona i kaže da joj je u životu najviše pomogla vera i život u skladu sa hrišćanskim vrednostima.

Nina je čak opovrgla da joj je trenutno ljubavni život u haosu i da je promenila pet muškaraca u samo nekoliko meseci. Kaže da ljubi samo Martina Evansa, 25-godišnjeg manekena, sa kojim je došla u Zagreb.

– To je sve bio on, na svim tim slikama, ali mu nisu znali ime pa su ga zvali Majkl, Jamal i svakako. Nije istina ni da mnogo izlazim, nego me svaki put neko slika. Mnogo radim, imam dete i najčešće idem da spavam već u deset. – pravda se Nina.

izvor: Srbijanet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nina Morić: Ne bojim se starenja, sve dok ima…

Nina Morić u emisiji pokazala skoro sve!

Nina Morić: Imam sex i po pet puta dnevno


Nema komentara na “Nina Morić se ne kaje zbog operacija!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump