Novi Volkswagen Polo Variant

Kategorija [ Automobili, ZANIMLJIVOSTI ]

Novi Volkswagen Polo VariantNa proteklom Salonu automobila u Fankfurtu Volkswagen je, između ostalih noviteta, izložio trovratnu verziju novog Pola (kao i njegovu ekološki podobniju varijantu Polo BlueMotion), ali je to tek početak širenja porodice ovog modela.Nedavno je nemački Auto Motor

und Sport za 2012. godinu najavio dolazak novog Pola kabriolet (za njegovu proizvodnju će biti zadužena nemačka kompanija Karmann), a jedna od novih karoserijskih varijanti će po poslednjim vestima biti i karavan, odnosno Variant, kako u VW-u tradicionalno označavaju svoje karavane.

U ovom trenutku, sem ovog crteža njegovog mogućeg izgleda, nekih konkretnijih informacija o Polu Variant i nema, ali se u svakom slučaju očekuje široka ponuda benzinskih i dizel motora.

Uz kabriolet i karavan, novi Polo će se pojaviti i kao sportski GTI, koji će pokretati 1.4 TSI benzinac sa 170 konja, zatim kao Polo R sa 190KS, a u ponudi će biti i najsnažniji Polo sa dizel motorom, nazvan GTD (imaće 1.6 TDI agregat ali nije poznata njegova snaga).

Sem navedenih, može se očekivati i nova generacija (pro)terenskog modela Polo Cross, kao i manji MPV model na bazi Pola.

izvor: auto.blog.co.yu


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


MG6 na Salonu u Šangaju : prve zvanične slike

Volkswagen Passat 1.8 TSI – nova cena paketa

TechArt Porsche 911


Nema komentara na “Novi Volkswagen Polo Variant”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump