„Plavi Orkestar“ 27. marta u „Beogradskoj areni“!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

"Plavi Orkestar" 27. marta u "Beogradskoj areni"!Sarajevska grupa „Plavi orkestar” koja se proslavila tokom osamdesetih, naredne godine kreće na veliku povratničku turneju po zemljama bivše Jugoslavije, a Saša Lošić Loša i drugovi će nastupiti 27. marta u „Beogradskoj areni”.

Karte po ceni

od 1.310 do 2.010 dinara se mogu kupiti u „Bilet servisu”, „Eventimu” i na blagajni „Arene”.

Početkom sledeće godine „Plavi orkestar” će nakon desetogodišnje pauze objaviti novi album na kome će se nalaziti 11 pesama, a u novembru će biti objavljen prvi singl „Amerika”.

– Imamo ponude diskografskih kuća iz celog regiona, pa će ovih dana pasti definitivna odluka o izdavaču CD-a „Plavog orkestra”. Album ćemo najverovatnije snimati u Zagrebu. Loša ima sve pesme u svom laptopu, tako da u studiju treba da uradi samo finalni deo posla – izjavio je menadžer benda Rijad Vojniković za list „Dnevni avaz”.

Inače, članovi benda „Plavi orkestar” su u maju u okviru mini regionalne turneje nastupili u Sarajevu, Beogradu, Zagrebu i Ljubljani, a 16. maja su oduševili publiku u beogradskom Studentskom kulturnom centru. Zanimljivo je da su ulaznice za ovu svirku u prodaju puštene samo dva sata pre koncerta.

izvor: Blic.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Eros Ramacoti 5.novembra u Beogradskoj Areni!

Aca Lukas: Dva koncerta u Areni!

“Van Gog” u novembru u “Beogradskoj areni”


Nema komentara na “„Plavi Orkestar“ 27. marta u „Beogradskoj areni“!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump