Počinje „Survivor“ od 19. oktobra!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Počinje "Survivor" od 19. oktobra!Druga sezona popularnog rijaliti programa počeće uskoro da se emituje na televiziji „Fox“!

Rijaliti šou „Survivor“ počeće da se emituje od 19. oktobra na televiziji „Foks“. Epizode snimljene na Filipinima čine drugu sezonu ovog serijala u kojem prvi put

uz takmičare iz Srbije učestvuju Slovenci i Makedonci. Kako je najavljeno, serijal voditelja Andrije Miloševića, u kome 22 takmičara u dva plemena nastoje da opstanu što duže u surovim uslovima filipinske džungle, biće prikazivan na Foksu svakog ponedeljka, utorka i srede od 22.00.

Iz Foksa kažu da je „druga sezona mnogo teža, izazovnija i prepuna iznenađenja“, navodeći kao ilustraciju podatke da je tokom snimanja ovog leta na filipinskom ostrvu Karamoan uništeno 14 kamera i 10 čamaca, oštećen helikopter, a članovi ekipe su pretrpeli četiri zmijska ujeda.

– Dvadesetdvoje brodolomnika u nemogućim uslovima. Monsunske kiše, glad, zmije, pacovi….Neki su se vratili lakši za čak 20 kilograma. Ipak kažu da to nije bilo najgore. Najteže je ostvariti cilj u zamršenim međuljudskim odnosima. Mnogo neočekivanih obrta, izneverenih očekivanja i loših procena ljudskih osobina – najavljuje Foks.

izvor: tracarenje.com


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Veliki Brat počinje od ponedeljka na televiziji B92

Survivor: Borba u blatu i podela u plemena!

Chrome pretraživač počinje da dominira


Jedan komentar na “Počinje „Survivor“ od 19. oktobra!”

  • maki,stasa,ana
    7 januara, 2010, 18:07

    :- Smile D

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump