Povratak Cece i Cveleta sa putovanja!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Povratak Cece i Cveleta iz Slovenije!Folk zvezda Svetlana Ražnatović doputovala je juče po podne iz Italije.

Gde je provela romantični vikend s novim dečkom, novosadskim manekenom

Vladimirom Cvetkovićem. Paparaco Pressa uslikao je Cecu i Cveleta na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ neposredno pošto su doleteli redovnim letom iz Trsta. Zaljubljeni par je u pratnji pevačicinog obezbeđenja otišao u njenu porodičnu vilu na Dedinju.

– Ceca i Cvele u petak su otputovali u Ljubljanu, gde je folk zvezda snimila nekoliko emisija u kojima najavljuje solistički koncert zakazan za 28. novembar u glavnom gradu Slovenije. Ceca je gostovala u emisiji „Nedeljno popodne“ i dala brojne intervjue za slovenačke medije, a sve slobodno vreme provodila je u društvu svog dragog obilazeći brojne znamenitosti Slovenije. Zaljubljeni par odseo je u luksuznom planinskom hotelu na obali Bohinjskog jezera, udaljenom 70 kilometara od Ljubljane. Njih dvoje su uživali u intimnim večerama, a u nedelju veče otputovali su u italijanski grad Trst, gde su boravili do utorka, kada su se vratili u Beograd – kaže izvor Pressa blizak Ceci i Cveletu.

Po sletanju na beogradski aerodrom Ceca je za Press rekla da je u Sloveniji boravila poslovno, a da svoj ljubavni život trenutno neće komentarisati.

– Zaista sam se fantastično provela u Sloveniji i Italiji. Oduševljena sam Slovenijom, posebno Bohinjskim jezerom. U Ljubljani sam boravila poslovno jer sam u njihovim emisijama najavila svoj koncert koji ću održati 28. novembra u poznatoj hali „Gospodarsko razstavišče“. U Trstu sam malo odmarala, a o svom ljubavnom životu trenutno ne želim da pričam – rekla je kroz šmešak Ceca.

izvor: Pressonline


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Cece će po prvi put zapevati u Italiji!

Ceca upoznala Cveleta sa sestrom i decom!

Ceca povela Cveleta sa sobom u Sloveniju!


2 komentara na “Povratak Cece i Cveleta sa putovanja!”

  • Anonimni korisnik
    31 oktobra, 2009, 14:29

    idu li oni kuda ili samo poziraju? Zeljko ziv, pa sada sto pre doticna mora imati tipa! Providno! Female Fighter Female Fighter Female Fighter

  • kaca
    29 novembra, 2009, 12:43

    Angel ceca izgleda puno starija,kao da mu je tetka

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump