Privucite ljubavni grom!

Kategorija [ LJUBAV I SEX, Sve o ljubavi ]

Privucite ljubavni grom!Trenutno nemate partnera? Odlično! To znači da su se stekli idealni uslovi da privučete Kupidonovu strelu. Evo strategije u pet tačaka koju treba da primenite da biste uvećali izglede za uspeh i zaplovili u srećnu ljubavnu vezu.

Naštimujte se psihički

Ako razmišljate non-stop o tome kako da nađete žiranta za kredit, čak ni najzgodniji i najduhovitiji muškarac ne bi uspeo da privuče vašu pažnju. Da bi ljubavni grom uopšte mogao da nađe put do vas, potrebno je da srušite sve mentalne barijere.

Izbacite sve brige iz glave – oskudicu, porodične i probleme na poslu, sve dosadašnje neuspele veze… – i počnite da mislite pozitivno, savetuju stručnjaci francuskog nedeljnika „Savremena žena“ i preporučuju intenzivnu gimnastiku za mozak koja kombinuje tri discipline, slušanje sentiš muzike, gledanje ljubavnih filmova i čitanje „ženskih“ romana.

Važna je ambalaža

Pošto ste se pobrinuli za duh, vreme je da se pozabavite ambalažom. Glumica koja tvrdi da je svog „životnog partnera“ upoznala slučajno i da je tog dana bila u svom najgorem izdanju, bezočno laže. Mogla je da ga upozna samo na gala-prijemu na koji je došla u firmiranoj haljini, posle šestočasovnog ulepšavanja.

To ne znači da i vi treba da idete tako daleko. Ratničke boje nisu neophodne, pa čak ni poželjne, ali ne nasedajte na priče o tome kako muškarci ne podnose našminkane devojke. Ozbiljna istraživanja su pokazala da oni uopšte ne mogu da primete kvalitetnu maskaru, rumenilo i puder, a o čudima koja mogu da se postignu ovim pomagalima ne treba ni govoriti.

Tehničke pripreme

Da bi ljubavni grom mogao da vas pogodi, morate da ispunite jedan važan uslov: da sretnete odgovarajuće muško biće. Dakle, nema više popodnevne kafe s najboljom drugaricom. Treba da izlazite, da organizujete žurke, da se prikazujete što više, čak i onda kada plen nije na vidiku.

To je komplikovano, zamorno, skupo, reći ćete. Jeste, ali se isplati. Zakoni statistike kažu da ćete posle šest meseci upornog pretraživanja terena na kraju uspeti da pronađete momka koji je prva liga.

Prvi kontakt

Sad je vreme da stupite u akciju, odnosno da uspostavite kontakt. Bez obzira da li vas je dotični gospodin primetio ili ne, imajte na umu da ne smete da izigravate stidljivu devojčicu. Ako ste ipak previše stidljivi da biste mu se prvi obratili, primenite neku od oprobanih tehnika naših baka: ispustite, kao slučajno, nešto u prolazu. Pošto će on to dohvatiti i pružiti vam ni ne pogledavši vas (takvi su, nažalost, današnji muškarci), moraćete posle toga da ugrabite zgodnu priliku da u pravom trenutku ispustite i minđušu, čak i mobilni ako treba.

Obrada „plena“

Tu smo, dakle: primetili ste ga i primećeni ste. Sada morate da poradite malo na njemu. Prvo morate diskretno da mu utuvite u glavu da postoji nešto što se zove ljubavni grom i da mu iz glave izbijete sve „niske misli“. Da biste u tome uspeli treba da ga ostavite u uverenju da u vama ima nečeg tajanstvenog. Zato govorite što manje i trudite se da izgledate neodoljivo: glava zabačena na jednu stranu, kosa koja (malo!) pada preko očiju, otvorena usta (ne previše, desni ni po koju cenu ne smeju da se vide!)… Nije na odmet da pred ogledalom vežbate da malo podignete gornju ustu, kao da želite da se smejete samo gornjim delom usta. Druga važna tačka je pogled, koji treba da bude lascivan, ali ne i napadan i koji treba da ga navede da pomisli: „Ima nečeg nostalgičnog u toj maloj, ali ni u kom slučaju ne izgleda kao paćenica“.

Spakovan je i premeren

Ako ste posao priveli kraju – grom je aktiviran, na prirodi je da se pobrine za ostalo – treba iskreno da odgovorite na dva pitanja: da li ste zaista osetili nešto ili ste sve samo dobro izrežirali; da li ste, od kada ste sreli dotičnog uspevali da mislite i na nešto drugo osim na njega?

Ako vas je zbilja pogodio grom, sačekajte da on prvi pozove. Videćete da ćete to slatko iščekivanje pamtiti kao jedan od najleših trenutaka u vašoj dugoj zajedničkoj ljubavnoj priči sa hepiendom.

izvor: zena.blic


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Vukašin Brajić izveo pesmu „Munja i grom“ /video/

Ljubavni citati 2

Ljubavni citati 1


Nema komentara na “Privucite ljubavni grom!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump