Rada Radenović sve poslove obavlja sama!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Rada Radenović sve poslove obavlja sama!Iako u petom mesecu trudnoće, voditeljka Rada Radenović (30) još uvek sve poslove obavlja sama.

Naš paparaco je uslikao kada je automobilom, koji je ostavila u garaži na

Obilićevom vencu, stigla u centar Beograda i krenula u šoping.

Trudnica koja je dotle lagano gledala izloge i kupovala, kada je videla našeg fotografa, dala se u beg. Rada je nastavila da trči sve do automobila u koji je na brzinu uskočila, pre toga ipak plativši parking, i odjurila u pravcu Zelenog venca.

Podsećanja radi, Rada je ostala u drugom stanju letos, a ocu deteta je obećala da njegov identitet neće nikome otkriti. Kako su pisali mediji, otac je najverovatnije jedan crnogorski biznismen, koji je oženjen i ima dvoje dece.

On i buduća mama su se dogovorili da joj kupi stan, ali da neće plaćati alimentaciju, o čemu je „Alo!“ pisao.

Prema našim saznanjima, Rada se prošlog meseca uselila u stan koji se nalazi u Novom Beogradu i, kako tvrde njeni bliski prijatelji, uredila je svoje gnezdo, gde će za četiri meseca stići i bebica. Voditeljka još uvek nije na trudničkom bolovanju pa i dalje radi svoju emisiju „Vi pitate“ na Televiziji „Pink“.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dejan će oženiti Radu Radenović?

Rada Radenović napustila Pink!

Rada Radenović rodila sina


Nema komentara na “Rada Radenović sve poslove obavlja sama!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump