Ralf Loren unakazio manekenku- telo uže od glave

Kategorija [ Moda, ZANIMLJIVOSTI ]

Ralf Loren unakazio manekenku- telo uže od glaveU industriji mode postoji izreka da ni jedna manekenka ne može da bude previše mršava, ali očigledno granica ipak postoji.

Modna kuća Ralf Loren je to upravo i dokazala,

objavivši reklamu na kojoj manekenka ima uži struk od glave.

Kampanja je organizovana u Tokiju, a previše obradjena slika mlade Filippe Hamilton-Palmstierna je u rekordnom roku obišla svet. Kompanija je prvo pokušala da tuži blog koji je prvi objavio sliku reklame, ali se ubrzo predala i potvrdila promašaj.

Ralf Loren unakazio manekenku- telo uže od glave

Neko se očigledno veoma zaneo „fotošopirajući“ sliku, ali je jako čudno kako je tako nešto uspelo da izadje iz ove renomirane modne kuće.

Ralf Loren

U saopštenju se kaže: „Već 42 godine gradimo brend na postulatima kvaliteta i integriteta. Posle temeljne istrage možemo samo da potvrdimo da je slika zaista naša a da se velika greška potkrala pri retuširanju, pa telo manekenke izgleda unakaženo.“

izvor: Srbijanet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Madona više nije lice modne kuće „Lui Vuiton

Rijana ukrasila svoje telo još jednom tetovažom

Vlado, gde gledaš?


Nema komentara na “Ralf Loren unakazio manekenku- telo uže od glave”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump