Razumem Lauševića, jer bih i ja isto reagovao!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Razumem Lauševića, jer bih i ja isto reagovao!Crnogorski pevač Bojan Marović se samo delimično oporavio od nedavne tuče sa grupom alkoholisanih mladića.

Čeka ga još jedna operacija vilice.

Teško govori, ali je za „Alo!“ priznao da je tek kada mu se desio incident razumeo reakciju Žarka Lauševića koji je pucao tokom tuče i zbog toga i danas živi u bekstvu.

– Spaslo ih je to što mi je auto, u kome mi je bilo oružje, bio prilično daleko od mesta gde se tuča odigrala. Razumem Lauševića, jer bih i ja isto reagovao, pobio bih ih u tom trenutku – priznaje Bojan. Kaže kako je njegova drugarica, zbog koje je izbio sukob, odmah otišla u Italiju i neće se skoro vratiti.

– Moja drugarica, koja je mimo svoje volje bila uzrok ove tuče, odmah je otputovala u Italiju. Zove me svaki dan, brine za mene. Obožava me, kaže da sam njen princ. Ja sam ponosan što sam vaspitavan da branim žensku osobu koja je sa mnom u društvu i uvek ću to ponovo da uradim po bilo koju cenu – objašnjava pevač. Kaže da će morati na operaciju vilice, ali mu nije žao.

– Čeka me ta operacija jer su posledice udarca vidljive. Ali nije mi žao jer su i oni dobili batine od mene iako se nisu nadali. Pokazao sam im sa kime su se zakačili – ponosno ističe Marović.

Da podsetimo čitaoce da je Bojan početkom oktobra ispred podgoričkog kafića OGP bio jedan od aktera nesvakidašnje tuče koja je izbila nakon što je grupa alkoholisanih mladića verbalno isprovocirala njegovu drugaricu, a potom i fizički nasrnula na njega. Pošto je stoički primio više udaraca od desetorice mladića koji su ga napali i od kojih se prilično uspešno branio, Bojan je krenuo ka parkingu, gde ga je presreo još jedan muškarac. Međutim, momak koji je viši i krupniji od Marovića, umesto pesnica, upotrebio je svoje zube, te je Bojanu maltene odgrizao jagodicu na levoj strani lica.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Pevač Bojan Marović pretučen u subotu!

Bojan Marović: Neću tužiti napadače!

Laušević: Srbijo, hvala ti za pasoš!


Nema komentara na “Razumem Lauševića, jer bih i ja isto reagovao!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump