Razvod Nine Badrić ipak zbog preljube???!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Razvod Nine Badrić ipak zbog preljube???!Kraj braka hrvatske pevačice Nine Badrić i šest godina mlađeg biznismena Bernarda Krasnića jedna je od glavnih tema koja zaokuplja medije na čitavom Balkanu.

Njih dvoje su se

rastali nakon gotovo deset godina zabavljanja, od kojih su poslednje tri proveli u bračnoj zajednici. Bivši supružnici su se nedavno dogovorili da okončaju zajednički život, a ta vest je procurila u medije samo nekoliko dana nakon njihove odluke.

Međutim, ono što još nije dospelo u medije jeste informacija da se poznata pevačica prilikom svakog boravka u Beogradu navodno nije od odvajala od izvesnog Marka Kosića, ugostitelja iz srpske prestonice, o čemu govore i njihove brojne zajedničke fotografije.

– Nina i Marko su se viđali gotovo svaki put kad bi ona došla u Beograd. Slučajno ili ne, pevačica je tokom nastupa u Sava centru baš njega odabrala za ples, a bez Kosića nije prošao ni afterparti nakon nastupa. Marko je viđen i na promociji albuma pop pevačice u hotelu „Hajat“, a priča se da je on tokom poslednjih nekoliko meseci više puta putovao u Zagreb „nekim svojim poslom“ – kaže dobro obavešteni izvor Kurira.

Bez obzira na to što je Nina medijima poslala saopštenje kako je do razvoda došlo zbog „udaljavanja, a ne zbog treće osobe“, mnogi hrvatski mediji spekulisali su o tome da harizmatična pevačica ima nekog u Beogradu i da je to glavni razlog za završetak braka sa Bernardom.

Kako bismo proverili dobijene informacije, pozvali smo Marka Kosića, koji je saslušao naše pitanje o sastajanju s Ninom, a onda nam spustio slušalicu i momentalno isključio telefon, dok s druge strane hrvatska pevačica nije odgovarala na naše brojne pozive.

izvor: Kurir.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Razvod Nine Badrić zbog Marka Miškovića?!

Nina Badrić se razvodi posle tri godine braka!

Marko Mišković: Ne poznajem Ninu Badrić!


Nema komentara na “Razvod Nine Badrić ipak zbog preljube???!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump