Razvod Nine Badrić zbog Marka Miškovića?!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Razvod Nine Badrić zbog Marka Miškovića?!Hrvatska pop pevačica Nina Badrić se razvela zbog sina najbogatijeg Srbina Marka Miškovića.

Ova vest je koju je objavio srpski tabloid „Svet“, pozivajući se na hrvatski nedeljnik

„Arena“.

Kako se navodi, veza između poznate pevačice i sina Miroslava Miškovića počela je letos, tačnije neposredno pre Nininog rođendana, 3. jula. Da su više od prijatelja bilo je jasno onima koji su se te večeri našli u dubrovačkom restoranu „G&L“, gde je Badrićeva proslavila 36. rođendan, a koji je finansirao lično mladi Mišković. Poznata pevačica je ovaj gest navodno pravdala velikim prijateljstvom koje njih dvoje gaje, pa su šuškanja i ogovaranja prestala i pre nego što su dospela u javnost.

Tako je bilo donedavno, kada je i zvanično potvrđeno da je brak između Nine Badrić i šest godina mlađeg ugostitelja Bernarda Krasića završen! I dok jedni, uključujući i samu pevačicu, kažu da je glavni razlog za pokretanje brakorazvodne parnice nedostatak ljubavi, upućeniji u celu priču pozivaju se na proverene informacije iz Nininog privatnog života i tvrde da je ona potpuno odlepila za srpskim biznismenom, te da je upravo zbog njega odlučila da stavi tačku na trogodišnji brak.

U prilog ovim informacijama ide i priča da je Badrićeva tokom leta bila čest gost na Miškovićevoj jahti, i to bez svog supruga! Neretko su viđani i kako ručaju zajedno, ali i uživaju u sportovima na vodi. Nina je nedavno i boravila u Beogradu, gde je imala nastup u jednom klubu u kome su je prijatelji prozivali zbog toga što se pevač sa kojim je radila zvao Marko.

izvor: Alo.rs, foto: Srbijanet.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marko Mišković: Ne poznajem Ninu Badrić!

Razvod Nine Badrić ipak zbog preljube???!

Nina Badrić se razvodi posle tri godine braka!


Jedan komentar na “Razvod Nine Badrić zbog Marka Miškovića?!”

  • Anonimni
    8 novembra, 2009, 17:29

    Kissing nije frka …… ozenicu je ja …….

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump