Rouzi O Donel: Imala sam flert sa Anđelinom

Rouzi O Donel: Imala sam flert sa AnđelinomGlumica i voditeljka Rouzi O’Donel otkrila da ju je pre nekoliko godina „startovala“ jedna od najpoželjnijih žena na planeti, Anđelina Džoli.

„Bile smo u nekom

klubu zajedno sa velikim društvom, i tada mi je krišom dala ceduljicu sa njenim telefonom. Nakon nekoliko dana ona je mene pozvala i pričale smo satima“, rekla je Rouzi u intervjuu Hauardu Sternu.

„Flertovale smo preko telefona. Razgovor je trajao satima, a sve se to dešavalo neposredno nakon njenog razvoda od Džonija Milera. Tražila je novu ljubav u Los Anđelesu…Ođednom je rekla: ‘Želim sad da dođem kod tebe’ i ja sam se prepala“, otkrila je glumica.

Iako je flert trajao nekoliko sati, Rouzi O’Donel otkriva da se uplašila jer je Anđelina „zastrašujuća u seksualnom smislu“. Ipak, priznaje da je zažalila što nikada nije bila sa lepšom polovinom Breda Pita, majkom šestoro dece.

O’Donelova je ispričala ovu pikanteriju o slavnoj glumici samo nekoliko dana nakon što je Endrju Morton u biografiji otkrio da je Anđa svojoj majci Marčelini „skinula“ dečka kada je imala samo 16 godina.

Anđelina je deset godina bila i u vezi s manekenkom Dženi Šimicu.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Mik Džeger varao ženu sa Anđelinom Džoli

Dženifer zvala Breda, a javila se Anđelina???!

Fifti Sent izjavio da sanja sex sa Anđelinom


Nema komentara na “Rouzi O Donel: Imala sam flert sa Anđelinom”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump