Saveti za puniji izgled usana!

Saveti za puniji izgled usana!Postoji mnogo načina da vaše usnice izgledaju punije. Naravno postoji drastični put, a to je injekcija kolagena, ali mi ćemo vam dati savjet da vaše usnice izgledaju senzualno i bez nekih operativnih zahvata.

Ocrtajte ih

Uzmite olovku

za usne u prirodnoj boji, našiljite ju i iscrtajte sam rub usana. Olovku koristite pažljivo. Tako kada ocrtavate usne, napravite to malo izvan vašeg ruba usana, ali opet nemojte pretjerati kako ne bi izgledali poput klauna. Započnite od sredine gornje usne, ako vam linija postane krivudava, počnite opet. Kad uhvatite pravilnu liniju, ispunite ostatak usana jednakom bojom.

Podebljajte ih

Da bi usne izgledale punije, nanesite ruž za usne, a tada samo mrvicu svjetlucavog sjenila za oči na sredinu usana. Pažljivo spojite obje boje. Želite postići prirodno sjenčanje usana, zato neka vam je boja svjetlija na mjestu gdje se usne otvaraju. Time će usne postići puniji izgled. Nikako ne koristite olovku umjesto ruža, ne djeluje lijepo čak ni ako stavite balzam preko nje, obično se neravnomerno nanese i skuplja u boricama, pa usne deluju otrcano. Također izbjegavajte mat ruževe.

Dodajte sjaj

Sjajilo za usne je ono što dodaje glamur usnama. Jedno morate zapamtiti, sjajilo izgleda odlično, ali brzo nestane. Zato imajte sjajilo uvijek u torbici i redovito ga tijekom dana obnavljajte.

Budući da usnama nedostaje tjelesnog ulja i žlijezda znojnica koje imamo na ostatku kože, usne se vrlo brze mogu isušiti i ispucati. Ne zaboravite pripremiti usne tankim slojem balzama za usne. Koristite hidratantni balzam s ekstraktom maslinova ulja, jer ima mnoga hidratizirajuća i umirujuća svojstva. Na kraju, uz malo truda, vaše će usne postati neodoljive, seksi i pune volumena!

Uz malo truda, vaše usne mogu biti neodoljive, seksi i pune volumena.

izvor: svevesti


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Severina izvadila silikone iz usana ?!

Tretman za ispucale usne

Bojana Stojković vadi silikone iz usana!


2 komentara na “Saveti za puniji izgled usana!”

  • Anonimni
    6 avgusta, 2010, 9:50

    Heart cool

  • Anonimni
    25 oktobra, 2010, 22:12

    Kiss : tako…da smo sto ljepse….

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump