Savladajte umetnost zavođenja!

Kategorija [ LJUBAV I SEX, Sve o ljubavi ]

Savladajte umetnost zavođenja!Budite senzualne i samouverene da biste bile poželjne i zavodljive.

To je prvo pravilo ovog kratkog kursa zavođenja, koji vam prenosimo iz knjige „Kako postati boginja seksa“.

Da li ste se ikada zapitali šta je to „nešto“

što poseduju Skarlet Johanson, Hale Beri ili nekada Merilin Monro? Iako je priroda tek svaku stotu ženu obdarila zavodljivošću, i ostalih 99 mogu da nauče da postanu kraljice zavodljivosti. Tajna seksepila je u stavu, a stav možete odmah da usvojite i istog dana ga oborite s nogu.

Samopouzdanje

Obucite ono u čemu se lepo osećate. Prirodni materijali lepo padaju, prijatni su pod rukom i naglašavaju obline. Ako izgledate zavodljivo, imaćete više samopouzdanja, a to privlači muškarce.

I volite sebe. Nijedna prava boginja seksa neće neprekidno pričati o dijeti. Ako mu kažete da ste izgubili 2,5 kg, nećete mu delovati previše privlačno. Takve „uspehe“ bolje podelite s drugaricama. Osim toga, neka vam bude za utehu da muškarci više vole punije nego preterano mršave dame.

Moć flerta

Kada ste već dugo sa nekim, sigurno ga više nećete zaljubljeno gledati svako jutro. Da biste povratili i osvežili vezu, potrebno je da oboje uložite napor, a teško da ćete to postići kod kuće okruženi decom, sudovima i gomilom veša.

Zakažite ponovo sastanak, kao da se zabavljate. Unapred se dogovorite da nećete razgovarati o deci, poslu, niti o krečenju. Doterajte se, držite se za ruke, setite se šta vas je privuklo kad ste se upoznali.

Izazov u krevetu

Poljubite ga tako strasno da potpuno zaboravi gde je. Dodirujte mu usne prstima i ljubite mu vrat. Milujte ga dok priča, gledajte ga pravo u oči, zavodljivo se smeškajte. „Muvajte“ se oko njegovih intimnih delova tela, kobajagi slučajno, i sigurno ćete mu zavrteti mozak.

Bacite staru majicu za spavanje. Teško će mu raspaliti maštu. Muškarci se zbilja pale na seksi rublje. Svila, saten, streč, pamuk, čipka, bilo koje. Ako vam je stomak zaobljen, od talasanja kratkog svilenog kombinezona izgubiće razum.

Striptiz za njega

Koliko je bitno da ono što obučete bude privlačno, toliko je bitno da znate kako to da skinete. Ako sve bacite sa sebe i ostanete u soknama, nećete delovati seksi. Okrenite leđa i lagano spustite pantalone. Dozvolite da vam otkopča grudnjak. Sagnite se da skinete kilote, ali ne savijajte noge u kolenima i gledajte ga u oči.

Preuzmite inicijativu u krevetu. Postavite ga onako kako vama odgovara, da biste dok vodite ljubav kontrolisali brzinu, dubinu…

Provokativni šapat

Da biste bili boginja seksa, boja glasa i ono što govorite takođe treba da budu izazovni. Muškarce veoma uzbuđuje kada slušaju bezobrazluke. Ako vam ne uspeva da izgovarate tako nešto, sastavite listu od 20 izjava i vežbajte. Menjajte intonaciju, akcenat i otkrijte kako najbolje zvuče. Bitno je da zapamtite da ono što pali vas, ne mora obavezno da pali i njega, tako da je najbolje da pratite reakcije da biste otkrili šta mu prija.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Savladajte i upotrebite umetnost flertovanja

Kondom protiv pušenja!

Koji su ženski atributi muškarcima sexi?!


Nema komentara na “Savladajte umetnost zavođenja!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump