Savršene farmerke za vaš stas

Kategorija [ Moda, ZANIMLJIVOSTI ]

Savršene farmerke za vaš stasEvo nekoliko saveta koji će vam pomoći da u moru modela izaberete onaj koje će najbolje pristajati vašoj figuri. Bez obzira da li je reč o starom ili novom modelu farmerki, neka pravila su večna.

Za mršavice

Ako ste mršavi,

treba da odaberete plitke farmerke koje lepo prianjaju uz telo. Pristajaće vam one sa ravnim nogavicama, koje su uzane u kukovima. Izbegavajte vrećaste modele široke oko bokova, kao i one sa visokim strukom, naročito ako imate izduženi torzo.

Za „velike“ devojke

Ako ste krupni, najviše će vam odgovarati komotne pantalone koje su dovoljno široke u nogavicama i kukovima. Izbegavajte visok struk, previše tesne i previše uske farmerke. Bez obzira na trenutnu modu, bolje ćete izgledati u tamnijem džinsu.

Za palčice

Ako ste nižeg rasta, odaberite farmerke sa niskim ili normalnim strukom i ravnim nogavicama. Izbegavajte vrećaste i pripijene farmerke, kao i one koje se nabiraju na zadnjici.

Za devojke savršene građe

Ako ste građeni baš onako kako treba, odgovaraće vam većina stilova i krojeva, pa se možete sasvim opustiti kad krenete u kupovinu.

I još nekoliko caka kako biste što duže nosili omiljeni džins

− Da bi vaše farmerke uvek izgledale kao nove, perite ih prevrnute u hladnoj vodi, deterdžentom koji ne sadrži hlor. U svako pranje dodajte šolju sirćeta kako biste sačuvali originalnu boju.

− Kako biste postigli iznošeni izgled perite ih sa drugom odećom od teksasa. Pritisak drugog džinsa pohabaće i izbledeti vaše farmerke.

− Nosite farmerke najduže što možete, pre nego što ih operete. Tako će se na njima pojaviti prirodno izbledele pruge.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kako imati lepe i savršene obrve

Dezeni i kroj za vitkiji izgled

Ženske farmerke za proleće/leto 2009


Nema komentara na “Savršene farmerke za vaš stas”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump