Seka Aleksić organizuje humanitarni koncert!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Seka Aleksić organizuje humanitarni koncert!Humanitarni fond Seke Aleksić „Deci s ljubavlju“ organizuje koncert u Sremskoj Mitrovici.

Na kojem će učestvovati mnogobrojne njene kolege, među kojima su Aca Lukas, Goca Tržan, Aco Pejović, Dado Polumenta, Amadeus bend, Jovan Perišić i Rade Lacković.

Prihod prikupljen od prodaje ulaznica za koncert namenjen je lečenju 15-godišnje Mire Janković iz Radenkovića, koja boluje od karcinoma. Svaki posetilac kupovinom karte postaje direktan donator sredstava koja se prikupljaju. Inače, svi zainteresovani humani ljudi, u skladu sa svojim mogućnostima, mogu da uplate novac na tekući račun: 265-6710310000291-32 i time pomognu maloj Miri.

izvor: Kurir


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka Aleksić održala humanitarni koncert

Seki Aleksić zabranili humanitarni koncert u Nišu!

Dara Bubamara organizuje koncert u Areni!


2 komentara na “Seka Aleksić organizuje humanitarni koncert!”

  • Anonimni
    13 oktobra, 2009, 1:08

    ako je toliko humana zasto joj nije sama pomogla.kako mogu samo zaspati sa mislju da je ovoliko ljudi bespomocnih a oni prave vile .dobro im je dok je nas budala.

  • tatjana jovanovic
    19 septembra, 2011, 17:06

    teta seko  mi zivimo u st.pazovi u ulici janka baka 86  Frown sa babom i dedom koji su jako bolesni i imaju po 70,72god baba je jako bolesna deda operisamn 4 puta ja i brat smo nezaposleni mi smo u m  raku bez struje smo nemozemo da peremo nase stvari ni da se okupamo  mama nas je ostavila  kad smo bili jako mali tata je oboleo na zivce zato vas molimo kada biste nam pomoglisamo za struju  netreba nis vise bili bi vam zahvalni do kraja zivota radi se o dugu o Frown od 180.000din molimo vas struja se vodi na moju babu jovanovic ruzicu rodjena 25.10.1942. od oca save molivas teta seko bez struje smo u novebru ce biti godinu dana  u napred hvala molim vas pomozite   Frown  Frown  Frown  Frown  Frown 

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump