Severina: Želim da mi se ćerka zove „Koko“!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Severina: Želim da mi se ćerka zove "Koko"!Budući da će uskoro imati koncert u beogradskoj Areni, Severina održava dobre odnose za susedima, pa im je otkrila kako će joj se zvati ćerka.

Sevka se raštrkala po Srbiji, pa se tako fotografisala za naslovnicu srpskog Maksima, a za Press

je prokomentarisala ljubavni život te otkrila da će kćerka nazvati Koko.

Buduća gospođa Šainović također ističe da je zatrpana obavezama, no uvek pronađe vremena za ljubav sa svojim zaručnikom.

‘Još od ranije želim kćerki dati ime Koko, ali ne po čuvenoj Coco Chanel, već po knjizi ‘Koko u Parizu’ i ‘Koko i duhovi’. Ne poznajem nijednu Koko, a to ime mi se jako sviđa’, otkrila je Sevka.

‘Upravo sam snimila spotove koji će se prikazivati toekom koncerta, a najdraži mi je video za pesmu ‘Muškarcu samo treba kurva’. Videt ćete i zbog čega’, bila je tajnovita pevačica, kako bi privukla što veći broj obožavatelja na koncert.

Šuška se da će voditelj i autor pesme ‘Zmija i žaba’ Ognjen Amidžić biti gost na koncertu te zajedno sa Severinom otpevati svoj hit.

izvor: T-portal


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Brutalan spot Severine sa masnicom na oku

Enrigue Iglesias:“Imam kokošje noge i vise mi testisi“

Kokoška snela jaje visoko preko 10 cm


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Severina: Želim da mi se ćerka zove „Koko“!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump