Sexi Sandra: Jovana je prostakuša! /intervju/

Kategorija [ Intervju, ZANIMLJIVOSTI ]

Sexi Sandra: Jovana je prostakuša! /intervju/Seksi Sandra je u Kuću Velikog Brata ušla da bi, kako kaže, skrenula pažnju javnosti na sebe.

I sve bi bilo u redu da su je nakon izlaska dočekali komplimenti na račun pevačkog umeća ili bar poslovni angažmani…

Međutim, ništa od toga! Ali, zato se na sva usta priča o njenom seksualnom opredeljenju. Ako ćemo po tome, onda je uspela u svojoj misiji. Skrenula je pažnju na sebe.

Jesi li razočarana što si tako brzo napustila Kuću?

Naprotiv! Drago mi je što sam otišla, jer da sam se zadržala još koju nedelju, ko zna šta bi se desilo. Kuća Velikog Brata je izvor negativne energije! Ja sam svoj cilj ostvarila – ispromovisala sam sebe i svoje pesme, i to mi je sasvim dovoljno. O 100.000 evra nisam razmišljala nijednog trenutka.

Očekivalo se da ćeš prednjačiti u skandalima.

Da, očekivalo se da ću se svlačiti i praviti skandale, ali ništa od tog filma. Ljudima sam želela da pokažem pravu sebe. Nijednog se trenutka nisam folirala, što se za ostale ne bi moglo reći.

Za koga konkretno?

Jedno je sigurno – ma šta pričali, svi su u „Velikom bratu“ zbog novca! Izuzev Manuela i Radiše, u Kući je folirant do foliranta! Volela bih da neko od njih dvojice pobedi.

Sa Manuelom si bila i više nego bliska.

Ne, sa Manuelom sam se samo dobro zezala! Ipak, istina je da mi je postao veoma drag i mislim da je on jedina osoba sa kojom ću ostati u kontaktu. Dečko jeste lep i zgodan i neću kriti da me je fizički privukao, ali nikada ne bih bila sa njim. Jednostavno, nije moj tip. Mlad je i zelen.

Jeste li se bar poljubili?

Ne, čak se ni to nije desilo.

Hoće li te Manuel zameniti nekom drugom ukućankom?

Nijedna devojka nije njegov tip, ali verujem da bi mogao da bude sa svakom. Ipak u Kući vladaju specifični uslovi. Ne bi me iznenadilo da se dohvati sa Jovanom, ali ne zato što bi on to želeo, već na njenu inicijativu, zato što je ljubomorna na mene.

Zašto misliš da je ljubomorna?

Zato što sam u Kući bila najbolja riba! Dobro, i ostale devojke su lepe, svaka na svoj način, ali nijedna nije kompletna. Jovani je ljubomora izbijala iz očiju. Da je mogla, mislim da bi me pojela. Kompleksi su čudo… Ali, dobro. Javiće se ona meni kad izađe iz Kuće. Doći će maca na vratanca.

Kako to misliš?

Trebaću joj. Tražiće mi da je kao igračicu vodim na svoje nastupe. Samo ne znam kako će da igra po kafanama, jer, kako je rekla, ja sam kafanska pevačica.

I, hoćeš li joj izaći u susret?

Naravno da neću! Igračice Seksi Sandre moraju da budu zgodne, što ona fakat nije.

Joca ti se baš zamerila…

Šta reći o devojci koja menja tampon pred nepoznatim muškarcem i gura glavu u WC šolju? Ona je najobičnija prostakuša i seljančura, što sam joj i u lice rekla.

Oči su joj bole i tvoje silikonske grudi.

Ne samo njene… Ukućani su se ponašali kao da nikada u životu nisu videli silikone. Svi su ih pipali osim Radašina. Ipak, čini mi se da su najviše iritirali Jovanu, Karla i Milana. Nju pre svih, jer ih i sama žarko želi. Samo, trebalo bi da zna će za njih morati prilično da se pomuči. Silikone joj niko neće pokloniti, a cifra od 2.500 evra, koliko koštaju, nije mala.

Šta je sa Milanom?

Pošto je shvatio da nema šanse kod mene, počeo je da me vređa. Nazivao me je pevaljkom i govorio kako zna tu vrstu. Momak je sirovina koja ima predrasude o ženama koje lepo izgledaju i same zarađuju.

Karlo te je, s druge strane, nazvao ćurkom i mentolčinom.

Šta će, mučenik… Mora nekako da skrene pažnju na sebe. Pošto ga smatram nekim ko je daleko ispod mene, njegove uvrede ni najmanje me nisu povredile. Reći ću samo jedno – jadni Violetini roditelji, nisu ni svesni s kim im se ćerka petlja.

Ko je najzlobniji u Kući?

Tanja se definitivno izdavaja od ostalih. Nije ona uopšte tako sjajna kao što se predstavlja..

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Pile: Sandra je mudra i namazana / intervju/

Sandra: Marko je moj tip muškarca! /intervju/

Mina: Zorica je iskomplexirana! /intervju/


Jedan komentar na “Sexi Sandra: Jovana je prostakuša! /intervju/”

  • Anonimni
    18 februara, 2010, 14:46

    sandra xstra ribaaa Yes

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump