Slađa ex Đogani: Četiri somića za miran san!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Slađa ex Đogani: Četiri somića za miran san!Dens pevačica Slađana Delibašić rešila je da stane na put nesanici, pa je nedavno iz Amerike naručila četiri kompleta „čudotvorne“ posteljine sa magnetima koja zajedno koštaju 400.000 dinara!

Kako Kurir saznaje, bivša Đoganijeva supruga

već duže vreme muči muku sa nesanicom, pa je na nagovor dobre prijateljice rešila da spas potraži u „magičnoj“ posteljini:

– Ne znam kako ste to saznali, ali istina je da sam nedavno kupila četiri kompleta posteljine. Firma koja se bavi distribucijom ovih proizvoda organizovala je prezentaciju u mojoj kući. Reč je o magnetima koji se stavljaju u posteljinu i jastučnicu i koji poput akumulatora upijaju negativnu energiju, a tokom noći se čoveku obnovi čitava aura – kaže Slađa, i dodaje da joj nije žao što je za svaki komplet posteljine dala 100.000 dinara:

– S obzirom na to da duže vreme loše spavam, odlučila sam da uložim novac u ovako nešto. Istina je da cena nije niska, ali mi nije žao što sam toliko platila, jer sam dala novac za nešto što je dobro za moju decu i mene. Čim se uverim u efekte ovog proizvoda, preporučiću ih svojim prijateljima i kolegama sa estrade – završava pevačica.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Slađa ex Đogani skočila padobranom iz aviona!

Đole Đogani: Igor nije dovoljno dobar za Slađu!

Slađa: Tijana je zaljubljena u Igora!


Nema komentara na “Slađa ex Đogani: Četiri somića za miran san!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump