Suknje ove jeseni- ženstvene i seksi

Kategorija [ Moda, ZANIMLJIVOSTI ]

Suknje ove jeseni- ženstvene i seksiOd kada je postala simbol ženstvenosti i elegancije, suknja je nezaobilazna u kolekcijama za svaku sezonu.

Ove jeseni kreatori su se poigrali sa krojevima, materijalima i bojama. Na modnoj sceni, osim klasičnih, dominiraju

retro modeli modernog dizajna, koji osvajaju na prvi pogled.

“Olovka” suknja

Ove sezone potpuno je preovladala na modnoj sceni. Uski modeli visokog struka, dužine

ispod kolena, postali su deo svakodnevne odevne varijante. Ove jeseni nose se i modeli u vedrijim i jačim bojama. Kombinuju se sa košuljom, tunikom, sakoom i širokim upečatljivim kaišem.

Suknje sa volumenom

Aktuelne su suknje sa naglašenim puf krojem, kao i modeli u nekoliko slojeva rađeni od laganih materijala poput svile, satena i tila. Posebnu pažnju mame modeli upotpunjeni čipkom i etno detaljima. Ove suknje veoma lepo stoje uz helanke, koje su hit ove seozne, i cipele sa visoko štiklom. Većini dama najbolje pristaju modeli do kolena sa visokim strukom.

Tulipan suknja

Ove sezone tulipan suknje su još naglašenije u bokovima, naborima, džepovima ili modernim trouglovima, koje viđamo i na pantalonama. Ističu se modeli dizajnirani od svetlucavih metalik materijala.

Nezaobilazni volančići

Ove lepršave romantične suknje potpuno se uklapaju u novine koje nam je donela ova modna jesen. Možete ih uklopiti uz svaki stil, a lepo stoji sa visokim potpeticama, ali sa ravnim salonkama ili baletankama. Aktuelni su i kraći i duži modeli, i leprašavi i uski. Možete ih kombinovati sa majicama, košuljama, kožnim jaknama ili bolerom.

Mini

Kratke suknje viđaju se u svim odevnim stilovima. Aktuelne su i uske i široke, od štofa, svile, teksasa, tvida… Ove jeseni nose se uz duže čizme i naravno visoke potpetice.

izvor: novosti.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Pink – must have- boja ove jeseni!

Helanke u svim bojama za ovu sezonu!

Moderne i ležerne majice


Tagovi: [ , , , , ]

Nema komentara na “Suknje ove jeseni- ženstvene i seksi”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump