Tanji Savić roditelji našli novog dečka?!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Tanji Savić roditelji našli novog dečka?!Tanja Savić ima novog dečka, ali ga krije kao zmija noge, tvrde njeni bliski prijatelji.

Tragom ove informacije dali smo se u „kopanje“, proveravanje i

ispitivanje svakog ko je iole blizak poznatoj pevačici i došli do saznanja da se Tanjica zaista zaljubila! I to u komšiju iz rodnog Radinca, izvesnog Dušana, koga su joj našli niko drugi do mama i tata! Elem, kada je tokom prošle godine na inistiranje roditelja odlučila da se vrati kući, mama Živana i tata Staniša saopštili su joj da imaju momka za nju i da pod hitno mora da zaboravi na bivšeg dečka, na koga oni nisu gledali blagonaklono. S tim u vezi, primenili su „policijske“ metode, te joj oduzeli mobilni telefon i zabranili da se viđa sa svima koji su bili u kontaktu sa njenim bivšim frajerom. Od tada, Savićeva se isključivo kreće u društvu brata Tomice, sestre Biljane i Dušana, koji joj je u međuvremenu postao dečko.

„Dule je iz fine romske porodice, Tanjin je komšija i veoma je vaspitan i fin. Završio je i fakultet, a oduvek je, još dok smo bili klinci, bio zaljubljen u Tanju. Njeni roditelji su na sve načine pokušavali da ih spoje i to im je prošle godine, u vreme kada se ona vratila kod njih i pošlo za rukom“, – tvrde prijatelji poznate pevačice.

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Slavica duguje Tanji Savić 100 dolara!

Kristina Agilera ima novog dečka

Rijana našla novog dečka!


3 komentara na “Tanji Savić roditelji našli novog dečka?!”

 • mila
  5 novembra, 2009, 14:32

  odvratna je kurva

 • Maskana
  5 novembra, 2009, 18:35

  Ne vidim razlog zbog kojeg tako pricas o njoj.Djevojka jeste svakakva,ali je vrlo neumjesno govoriti na takav nacin o nekome,pogotovo djevojka djevojci.

 • Anonimni
  19 februara, 2010, 13:01

  tanja je naj pevacici…..i nja lepsa Heart Jump Hug Right ona je iz mog kraja Heart

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump