Tom Kruz i Džon Travolta na sajentološkoj proslavi

Tom Kruz i Džon Travolta na sajentološkoj proslaviTom Kruz, Kejti Holms i njihova ćerka Suri pridružili su se Džonu Travolti i njegovoj supruzi Keli Preston.

Tu je bilo još preko 4.000 pripadnika sajentološke crkve na

ogromnoj proslavi povodom 25 godina međunarodne sajentološke asocijacije, prenosi list „US magazin“.

Holivudske zvezde su bile gosti iznenađenja na proslavi, koja je navodno trebalo da bude sakrivena od očiju javnosti u vili „Seint hil“, sedištu sajentološke crkve u Engleskoj. Tom prilikom je Tom Kruz održao govor u slavu Sajentologije pred publikom, koja ga je pozdravila burnim aplauzom. „Zbog toga što nikada nismo skrenuli pogled sa našeg cilja, danas se nalazimo tu gde smo. U ovome smo zajedno!“, energično je govorio glumac.

„Tom je tokom pesme koju je izveo hor izgledao tako oduševljeno, kao da se nalazi u raju“, rekao je jedan od prisutnih za „US magazin“.

„On je zaista pravi sledbenik sajentološke vere. I Kejti je izgledala sjajno i bila je puna entuzijazma, sve vreme je tapšala uz muziku, a i Suri je izgledala lepo, ali i pomalo ošamućeno zbog cele atmosfere“, dodao je neimenovani izvor.

U blizini njih su sedeli Džon Travolta i Keli Preston, koji su se za vreme pesme, i dalje u žalosti zbog preminulog sina, u tišini držali za ruke.

Ipak Tom Kruz nije sve vreme bio dobro raspoložen.

Kada je kasnije načuo da se ispred vile nalaze ljudi koji protestuju protiv sajentološke crkve, ljutito je reagovao.

„Oni su veverice. Zaglavljeni su u elektronskom incidentu. To me tako ljuti!“ rekao je glumac.

izvor: Blic.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Tom Kruz ćerku i dalje tretira kao bebu!

Tom Kruz ne želi na sud!

Kejti Holms stalno plače jer je Tom ignoriše


Nema komentara na “Tom Kruz i Džon Travolta na sajentološkoj proslavi”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump