Uspostavite ljubavnu ravnotežu

Kategorija [ LJUBAV I SEX, Sve o ljubavi ]

Uspostavite ljubavnu ravnotežuImati harmoničan ljubavni život nije nimalo lako, ali ako dvoje ljudi imaju slične poglede na svet, na dobrom su putu da uspostave harmoniju.

Pronalaženje idealnog partnera je pravi način za uspostavljanje ravnoteže u životu. U harmoničnoj vezi postoji

neverovatna količina energije koju možete da prenesete jedno drugom, čega je svestan veoma mali broj ljudi, a žene manje nego muškarci. Psiholozi naglašavaju da staro pravilo, po kom muškarac brine o novcu a žena o kući, više ne važi jer je mnogo važniji njihov doprinos vezi i međusobnim odnosima. Činjenica da se u vašoj vezi balans uspostavio sam od sebe dokazuje da je vaša veza dobra, ali psiholozi dodaju da jedan partner u tome uvek manje učestvuje od drugog i da uvek postoji jedan koji vuče i drugi koji koči.

Zvuči kao kliše, ali nova istraživanja potvrđuju da žene imaju mnogo bolju intuiciju od muškaraca, da bolje naslućuju i intenzivnije osećaju. Zato žene uglavnom bolje od svog partnera znaju šta je za njega dobro nego on sam. Žene su takođe i mnogo komunikativnije i više pokazuju osećanja.

Muškarci su spremniji na rizik i aktivniji su. Žene šalju signale, a partneri onda deluju. Što se tiče finansija, u većini brakova muškarci i dalje bolje zarađuju. Ranije su se zbog toga osećali moćno, a danas se na to gleda drugačije. Materijalna strana nije važnija od emotivne, ali muškarci su i dalje zaštitnici i oni koji donose odluke, iako žena na suptilan način određuje prava.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Zašto on nikad ne kaže „izvini“

Anabela i Gagi posle razvoda obnovili ljubavnu vezu!

Milica i Sajko obnovili ljubavnu vezu!


Tagovi: [ , , , , ]

2 komentara na “Uspostavite ljubavnu ravnotežu”

  • Anonimni
    16 oktobra, 2009, 21:19

    cao

  • Anonimni
    17 oktobra, 2009, 9:46

    Kiss

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump