VB: Izašla Sandra, a ušla dva nova ukućana!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

VB: Izašla Sandra, a ušla dva nova ukućana!Mlada pevačica napustila kuću „Velikog brata“ a stiglo i pojačanje – Dragica Janičić i Đorđe Đurđević!

Sandra Valterović iz Beograda napustila je sinoć kuću „Velikog brata“ a nju je dočekao otac, koji je ranije već izrazio želju da baš ona ispadne.

Iako je hteo da sam napusti kuću, Nikola je ostao sam sa svojim problemima. Izbačena ukućanka je najavila da će popularnost stečenu u ovom programu iskoristiti da izgradi muzičku karijeru.

Kuća „Velikog brata“ sinoć je postala bogatija za dva nova takmičara! Nedostatak takmičara iz Crne Gore popunila je Dragica Janičić iz Nikšića a pored nje, društvu se pridružio i Đorđe Đurđević iz Banjaluke! Ovaj momak za sebe kaže da je trebalo da se pojavi još u prvom serijalu popularnog rijalitija, kada je ušao u prvih dvadeset. Kako će se oni uklopiti sa ostalima, tek ćemo da vidimo.

izvor: tracarenje


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Ušla Bebi Dol, izašla Olja Crnogorac!

VB: Tamara zaludela ukućane /video/

Marijana: Ljubav sa Nemešom je došla i prošla!


2 komentara na “VB: Izašla Sandra, a ušla dva nova ukućana!”

  • Vladana
    1 decembra, 2009, 19:42

    Manuele nabolji si i najlepsi.Navijamo svi za tebe.Volimo te puno,a Kiki je bas dobra zenska za tebe.Navijamo za tebe i cekamo te za novu godinu. Kiss Kiss

  • Anonimni
    1 decembra, 2009, 19:46

    Nije dobro sto je izasla Sandra,a ova Mira se mnogo podnosi i svima je privukla paznju Really Angry

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump