VB: Jovane Pavlović odrekao se otac!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

VB: Jovane Pavlović odrekao se otac!Najslobodnija učesnica u kući „Velikog brata“ nema podršku roditelja za učešće u ovom šou programu!

Roditelji Jovane Pavlović se ne pojavljuju u javnosti

isključivo zbog toga što ne podržavaju ćerkino učešće u popularnom rijaliti šou, tvrde odlično upućeni u porodične odnose kraljevačke stralete, a piše magazin „Svet“. List dalje navodi da Jovanin sukob sa ocem datira još iz vremena kada je ona, mimo njegove volje, otišla put Novog Pazara, gde je kao igračica nastupala po tamošnjim sumnjivim lokalima.

Kada je svoju nameru sprovela u delo i polugola zaigrala na stolovima, Pavlović senior, koji u Kraljevu ima ugled čoveka koji je svoj život posvetio sportu i porodici, odlučio je da kontakt sa ćerkom svede na minimum. Neki čak idu toliko daleko da tvrde da je se, bez obzira na protivljenje svoje supruge Ljubinke, navodno i odrekao rekavši joj u lice da u njegovom domu za nju više mesta nema!

izvor: tracarenje


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Novi skandal Jovane Pavlović u kući Velikog Brata!

Procurele golišave slike Jovane iz Velikog Brata

Ivana Pavlović Sindi uživa uz ćerkicu


Jedan komentar na “VB: Jovane Pavlović odrekao se otac!”

  • kiki
    7 novembra, 2009, 11:53

    i treba tako kurva

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump