Veliki Brat: Arsa pustio suze zbog Danice!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Veliki Brat: Arsa pustio suze zbog Danice!„Nisam ja od kamena“, rekao je snuždeni DJ iz Užica kada je njegova simpatija napustila Kuću.

Publika i ukućani su progovorili – peta ukućanka rijalitija

Veliki Brat koja je izgubila šansu da osvoji 100.000 evra je Danica, poznatija kao polovina „najdugovečnijeg“ para u Kući.

Nakon njenog odlaska, bilo je primetno da Arsa nije svoj. Izašao je u dvorište Kuće kako bi se osamio, i pored toga što su ostali stanari pokušali da ga uteše, on ih nije primećivao. Tek kasnije u spavaćoj sobi, Arsa je otkrio svoje emocije i zaplakao. Slušali su ga Manuel, Dragica i Admir.

„Žao mi je što je izašla. Sa njom sam bio blizak i navikao sam na nju…Ja sam kriv za sve“, zaplakao je Vladimir.

„Drugi su je zamrzeli zbog mene. Ja sam ulazio u konflikte i nju su zbog toga zamrzeli“, bio je iskren taksista i DJ iz Užica. Ostali su tiho ćutali i slušali ga.

„Nemoj sad da napraviš neku glupost i izađeš“, rekla je zabrinuto Dragica.

„Neću to učiniti, sam sam ušao, sam ću i izaći, ali me boli da izađem pred sve ukućane i da znam da je neko glasao za nju. Neću promeniti svoje ponašanje prema njima, ali neće mi biti lako“, rekao je Arsa, a onda ponovo zaplakao.

„Nedostaje mi Danica, nisam ja od kamena“.

Užičanin se izjadao i Velikom Bratu, pošto je tražio da razgovara sa njim. Arsa je otišao u ispovedaonicu i „otvorio dušu“.

„Teško mi je, zaista. Već mi nedostaje Danica, ali nedostaju mi i stvari iz spoljašnjeg sveta. Muče me i neke stvari od ranije“, rekao je Arsa.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Arsa i Danica više ne kriju emocije u kući VB!

Veliki Brat: Večeras ulazi Jelena Karleuša

Veliki Brat: Miki pobednik


3 komentara na “Veliki Brat: Arsa pustio suze zbog Danice!”

 • Anonimni
  26 januara, 2010, 18:04

  Yes Yes Yes Yes Heart

 • Anonimni
  30 januara, 2010, 12:27

  Sweat Sweat Sweat Really Pissed

 • sasha
  3 maja, 2010, 12:42

  Heart Sweat :

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump