Veliki Brat: Jovana sisala prst Đorđu!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Veliki Brat: Jovana sisala prst Đorđu!Kraljevčanka Jovana Pavlović očigledno je na sve spremna kako bi što više šokirala publiku rijalitija „Veliki Brat“.

Ona je već pokazala svoje „ženske atribute“,

otvoreno je govorila o seksu i neprestano koristila najsočnije psovke u srpskom jeziku. Ipak, da nije jaka samo na rečima, pokazala je preksinoć, kada je dva sata iza ponoći razmenjivala nežnosti sa Đorđem Đurđevićem, menadžerom iz Banjaluke.

– Oko dva sata iza ponoći većina ukućana je zaspala, a Jovana je iznenada počela da miluje Đorđa po ruci. On joj je uzvratio tako što joj je dodirivao grudi, nakon čega je ohrabrena starleta uzela dva prsta njegove desne ruke i stavila ih u svoja usta!!! Ona je desetak minuta nastavila sa ovom iznenadnom akcijom, nakon čega je ustala iz kreveta i otišla u toalet – priča izvor Kurira blizak produkciji.

Prethodnih dana Jovana je nabacivala priču kako joj je Додај новиĐorđe sladak, ali on je tvrdio da ni sa jednom devojkom u kući neće ništa imati. Međutim, preksinoć je pokleknuo i prepustio se čarima plavokose Jovane, koja je vidno likovala što je ipak uspela da ga privuče.

Da li će njih dvoje započeti vezu u kući ili će epizoda „sisanja prstiju“ i „pipanja grudi“ biti samo trenutna slabost, saznaćemo već narednih dana.

izvor. Kurir.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


VB: Jovana i Đorđe i dalje razmenjuju nežnosti

Veliki Brat: Večeras ulazi Jelena Karleuša

Jovana: Slikala bih se gola za 2.000 evra


Nema komentara na “Veliki Brat: Jovana sisala prst Đorđu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump