Vlado Georgiev dobio korpu od svoje devojke!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Vlado Georgiev dobio korpu od svoje devojke!Jedan od najpopularnijih pop pevača Vlado Georgiev već danima je u depresiji jer ga je posle četiri godine zabavljanja ostavila devojka Irena Market, saznaje „Alo!“ iz krugova bliskih zvezdi.

Naime, po povratku iz Amerike, gde je bila kod rođene sestre

više od mesec dana, Irena je odlučila da prekine zabavljanje sa muzičarem, a povod za to bio je taj što joj je dojadilo da svoju vezu skriva od ljudi. Pošto pop pevač ne želi da njegova publika zna da ima devojku, Irena je sve vreme zabavljanja bila prinuđena da izbegava pojavljivanje na javnim mestima, kao i da trpi njegove izjave u kojima negira da je u vezi.

– Nju je to kao ženu mnogo vređalo. Dugo je trpela sve, ali joj je na kraju „pukao film“ jer je među svojim drugaricama postala meta prozivki. Više nije želela da trpi takvo poniženje, pa ga je ostavila. Iako se Vlado u početku složio sa raskidom, vremenom mu je Irena sve više nedostajala, pa ju je pozvao i pokušao da je nagovori da se pomire, kao mnogo puta ranije. Međutim, ona je ovoga puta rešeila da ne popusti – kaže naš izvor koji je želeo da ostane anoniman.

– Iako je mislio da je jak i da će sve podneti, Vlado je ipak shvatio da se precenio. Sve ga je mnogo pogodilo i poslednjih dana je u blagoj depresiji. Nigde ne izlazi, retko kome se javlja na telefon, a zbog raskida je dovedeno u pitanje kada će i njegov novi album biti objavljen. Naime, pesme su snimljene, ostalo je posla oko postprodukcije, ali on ništa ne radi kako bi projekat priveo kraju – zaključuje naš izvor.

Želeći da to proverimo, pozvali smo Georgieva, koji se nije javljao, a Irena nam je rekla:

– Ne znam odakle i šta ste saznali, ali ne bih da pričam o tome. To je sve što imam da kažem.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Vlado Georgiev: Poljupci na ulici

Vlado Georgiev traži ribu preko Fejsa!

Sergej popio korpu od Ane Vučelić!!!


Jedan komentar na “Vlado Georgiev dobio korpu od svoje devojke!”

  • VUCIC NENAD
    29 januara, 2010, 23:34

    VLADO JEBES NJU TI SI KRALJ ZA NJU, KAO STO KAZE PESMA TVOJA ZENA IMA NEZNA IM SE BROJ.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump