Zašto muškarci raskidaju?!

Kategorija [ LJUBAV I SEX, Sve o ljubavi ]

Zašto muškarci raskidaju?!Raskid je jedna od situacija u kojoj se jasno vidi da muškarci i žene nisu sa iste planete.

Činjenica je da različito vrednuju određene momente u vezi, zbog čega imaju i drugačije razloge da tu vezu okončaju. I dok većina žena raskida vezu zbog prevare ili različitih planova

za budućnost, muškarci su malo površniji.

Ako vam nije jasno zašto ste ostavljeni, moguće da je u pitanju neki od dole navedenih razloga.

Dosadilo mu je

I najnezreliji muškarac je svestan da nijedna veza neće uzbudljiva non stop, ali mu je veoma teško da prevaziđe mirne periode. Ako primeti da neka druga aktivnost, na primer fudbal sa prijateljima, predstavlja bolji provod nego izlazak sa vama, odmah zaključuje da je veza osuđena na propast.

Nejednaka osećanja

Ne moraju biti samo osećanja, već i pogled na vezu. Muškarcima je, baš kao i ženama, vrlo problematično ako ne doživljavaju vezu na isti način kao i njihova partnerka. Ako je on raspoložen za otvorenu vezu, a vi biste ozbiljnu ili obrnuto, sasvim je jasno da nemate šta da tražite zajedno.

Istrošili ste se

Upoznali ste se i ’odlepili’ jedno za drugim. Sve lepe i krupne stvari su se desile ubrzo, seks, upoznavanje sa roditeljima, zajedničko letovanje … I šta sad? Mnogi muškarci su skloni da izgube interesovanje ako se neki od ovih koraka dese suviše brzo, jer misle da u njihovoj vezi više nema izazova.

Prevara

Veoma zaljubljen muškarac nema potrebu da vara i zaista mu je dovoljna samo njegova devojka koju smatra idealnom. Ali, kada taj period prođe, što se nažalost, desi prilično brzo, on se vraća u normalu i ponovo primećuje druge devojke. A kada zaključi da ne može ili ne želi da odoli iskušenju, automatski misli da je to zbog toga što njegova partnerka više nije uzbudljiva kao što je bila, pa ne treba ni da bude sa njom.

Porodica i prijatelji vas ne prihvataju

Akcenat na ’prijatelji’. I oni, kao i roditelji i braća i sestre, ga poznaju najbolje i njihovo mišljenje se itekako uvažava. Naravno, uvek postoje izuzeci, ali ako vas njegovo društvo ne prihvata iz bilo kog razloga, nemojte se nadati da ćete se udati za njega.

Ne želi da bude u vezi

Za razliku od žena, muškarci su spremni da odbace ono što bi možda mogla da bude idealna veza, jer u tom periodu svog života jednostavno nemaju želju da budu sa nekim. Problem je dobro poznati strah da će ulaskom u vezu oni izgubiti svoj pređašnji život i biti okovani lancima. Sve u svemu, ukoliko ste mu ’naleteli’ u pogrešnom trenutku, znajte da zaljubljenost neće prevagnuti nad njegovom potrebom da bude posvećen samo sebi.

Suviše ste negativni

Ovo je jedan od racionalnijih razloga i složićete se da ni vi ne biste trpeli namćora koji vas stalno zrači negativno. Ukoliko ste vi u lošoj fazi, zbog čega svoje frustracije istresate na njemu, bićete tolerisani srazmerno njegovoj ljubavi ali i karakteru. Flegmatičan dečko će biti spreman duže da trpi negativnost, ali svako ima svoje granice.

izvor: srbijanet.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Zašto muškarci žele seks, a žene ljubav?

Muškarci žele devojku koja …

Zašto se muškarci plaše ženskih suza?


Tagovi: [ , , , ]

Jedan komentar na “Zašto muškarci raskidaju?!”

  • aleksandra
    29 marta, 2013, 0:50

    jer su kukavice  kad mi zene njih prevarimo onda dovidjenja a kad oni nas prevare mole za oprost evo primjer zena prevari muskarca ne pricaju 2 dana posle 2 dana ona ga zovne i izvini se a kada muskarac prevari nema ga po 7 dana ona ga zove ne javlja se ode kod njega i cile mile i pomirili se

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump