Zašto se muškarci plaše ženskih suza?

Kategorija [ LJUBAV I SEX, Sve o ljubavi ]

Zašto se muškarci plaše devojačkih suza?Kad žena počne da plače, za muškarca to znači da sa svojom izabranicom neće moći normalno da razgovara u naredna 24 sata, da seks ne dolazi u obzir, da su pod znakom pitanja i hrana, i zabava, i sva druga životna zadovoljstva, dok ona šmrca, jeca i rida..Čovek vašeg života

je odlučno izjavio da se ne slaže s vama. Ubeđujete ga, molite, nagovarate, udvarate mu se… Ne vredi. Tvrdoglavo odbija sva vaša uveravanja. Šta da radite? Vreme je da posegnete za svojim tajnim oružjem – „odvrnite slavinu“ i pustite suze! Usredsredite misli na neko bolno iskustvo iz detinjstva, kada vam je, recimo, uginula zlatna ribica ili kada onaj slatki Petar iz obdaništa nije hteo da vas poljubi, zatim isturite donju usnu i naterajte je da drhti. Lagano se okrenite ka njemu u trenutku kada vam prva suza sklizne sa trepavica, a ostalo prepustite njegovoj savesti. Biće pravo čudo ako ne dobijete sve što ste tražili za svega par minuta.

Najmoćnije oružje

Kada je reč o ljubavnoj vezi, ne postoji moćnije oružje od ženskih suza. Jer, kad žena počne da plače, to znači da se dešava nešto krajnje ozbiljno. Za muškarca to znači da sa svojom izabranicom neće moći normalno da razgovara u naredna 24 sata, da seks ne dolazi u obzir, da su pod znakom pitanja i hrana, i zabava, i sva druga životna zadovoljstva, dok ona šmrca, jeca i rida.

Deluje ubedljivo

Muškarčev strah od suza je gorivo koje pokreće emocionalne točkove njegove ljubavne veze. Pristaju na bilo šta, samo da te suze konačno prestanu da liju. Najstrašnije je kada žena počne da jeca na javnom mestu. U takvim trenucima u stanju je da je odvede pravo pred matičara, pokloni joj svoja kola, samo da ona prestane!

Podstiču emocije

Sendi Man objašnjava da suze imaju pozitivno dejstvo na međusobne odnose. One su pre svega signal svima unaokolo da nešto nije u redu. One navode ljude da nešto preduzmu u vezi sa bolom koji osoba koja plače oseća. Drugo, suze vas oslobađaju prigušenih emocija i nagomilanog stresa. Pošto se dobro isplače, čovek se oseća mnogo bolje i spremnije da se suoči sa teškoćama.

izvor: zena.blic


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Zašto muškarci raskidaju?!

Zašto muškarci žele seks, a žene ljubav?

Muškarci se plaše lepih žena!


Nema komentara na “Zašto se muškarci plaše ženskih suza?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump