Aca Lukas se poprilično ubucio!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Aca Lukas se poprilično ubucio!Da je trudan, nije sigurno, bio bi medicinski fenomen da je tako, ali je činjenica da mu stomak raste!

Kad se Aca Lukas prošle nedelje pojavio na snimanju

„Granda“, svi su odmah primetili da je pevač počeo da se goji. On se čak nije trudio da to sakrije, već je stajao tako da mu je stomak bio u prvom planu.Posle folkerki Seke Aleksić i Indire Aradinović, recimo, koje su svoje fanove iznenadile zaobljenim figurama, izgleda da je došlo vreme da to uradi i jedan muškarac. Na dobrom putu da ih sustigne je, do juče tanani, Aca Lukas.Iako se na snimanju emisije „Grand šou“ pojavio u crnoj garderobi i braon kožnoj jakni (crno, kažu, stanjuje struk), stomak nikako nije mogao da sakrije. Koleginice koje su se zatekle na snimanju gledale su ga iz prikrajka i komentarisale njegov napupeli stomačić.Ali, briga njega za ogovaranja, on je uživao sa svojom Sonjom, koja ga je i dopratila na snimanje.Dva su potencijalna razloga za ovoliki stomak: ili dobra kuhinja, ili velika količina piva, trećeg nema, ali je činjenica da će mu trebati baš mnogo vremena da steše salo koje je nabacio. A sezona krkanluka tek što je krenula!

izvor: Kurir.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Aca Lukas i Sonja Šašić se venčali!

Za novi album Aca Lukas pripremio novi imidž!

Aca Lukas kod Mitrovića


Nema komentara na “Aca Lukas se poprilično ubucio!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump