Aleksandar Milić okupio zvezde sa YU prostora

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Aleksandar Milić okupio zvezde sa YU prostora Deset najinspirativnijih pevača na Balkanu.

Od Severine i Željka Joksimovića do Jelene Rozge i Alena Ademovića koji nastupa sa Bregovićem,

otpevalo je po jednu novu pesmu na kompilaciji „Miligram“ koja izlazi 15. decembra – priča Aleksandar Milić Mili, jedan od najplodnijih domaćih kompozitora i producenata koji je uradio šest albuma Ceci Ražnatović, povratnički CD Lepoj Breni, a za muziku u filmu „Nož“ dobio je posebnu nagradu. Član žirija takmičenja „Ja imam talenat“ ovih dana počinje da piše muziku za novi album Lepe Brene.

Na ovom disku, koji Mili poredi sa „Buda barom“, pevaju i Željko Samardžić, Saša Matić, Mladen Vojičić Tifa, Kaliopi, Emina Jahović i Milena Vučić. Bivša Jugoslavija u malom.

– Velika mi je čast i srećan sam što sam uspeo da okupim ovako sjajne pevače i ljude. Svako je poseban na svoj način i divno smo sarađivali. Severina je jedna od najpozitivnijih i najotvorenijih osoba koje znam i veliki je umetnik. Pesmu je otpevala neposredno pred koncert u Areni. Uprkos iscrpljenosti zbog višečasovnih proba, glas joj je bio savršen – priča Mili.

Poznati kompozitor je oduševljen saradnjom s Alenom Ademovićem, pevačem koji nastupa sa Bregovićem. On je otpevao pesmu „Kruška“ na srpskom i romskom, a Mili kaže da ćemo se naježiti kada je čujemo. Kaže i da se Goran nije bunio.

– Tifa je fenomenalna osoba. On je legenda koja ima energije da nastavi dalje i od njega se ono najbolje tek može očekivati. Jelena Rozga je otpevala pesmu kakvu nikada u karijeri nije snimila, a Kaliopi mi je rekla da još od hita „Bato“ nešto ovako dobro nije imala. Emina Jahović je pesmu snimila pred koncert rastrzana između nastupa, Mustafe, deteta… Ali, sjajno je to izvela. Volim njenu boju glasa – priča Mili, koji će najverovatnije sve ove pevače okupiti na zajedničkom koncertu.

izvor: Blic.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Mili: Završiću novi Cecin album pre nastupa na Ušću!

Mili: Ne mislim o Breni, imam preča posla

Adnan Babajić izdao album!


Nema komentara na “Aleksandar Milić okupio zvezde sa YU prostora”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump