Ana Bebić: Ne zamere mi zbog veze sa Srbinom!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Ana Bebić: Ne zamere mi zbog veze sa Srbinom!Hrvatica Ana Bebić, koja je osvojila muzičku scenu učešćem u „Operacija Trijumf“, tvrdi da joj u Hrvatskoj ne zamere zbog veze sa Srbinom Filipom Miletićem.

Autorom njenog hita

„Preživeću“.

– Niko od mojih bližnjih nema ništa protiv toga što je on iz Srbije. Čujem poneki zluradi komentar, ali samo od onih koji me površno znaju. Mojim roditeljima je najbitnije da sam srećna – kaže Ana, i najavljuje inostranu karijeru:

– Veoma bih volela da svoju karijeru izgradim i u Srbiji i u Hrvatskoj. Zasad me prihvataju i jedni i drugi. Preselila sam se u Beograd, gde su me lepo prihvatili. Jedino mi nedostaje porodica. I ja njima mnogo nedostajem jer su navikli da sam im stalno tu, pa im sada teško pada razdvojenost. Ali, moramo da se malo žrtvujemo, što meni nije teško jer želim karijeru. Sad mi je najbitnije da završim album. Ako sve krene onako kako sam planirala, nadam se i internacionalnoj karijeri – kaže Ana.

Ana Bebić: Ne zamere mi zbog veze sa Srbinom!

Bebićeva će nastupiti na oproštajnom koncertu studenata rijaliti akademije „Operacija Trijumf“ 23. novembra u Sava centru.

izvor: Pressonline


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ana Bebić zaštitno lice brenda “Džej Lo”

Ana Bebić slupala auto!

Smuvali se Ana Bebić i Nikola Paunović!


Nema komentara na “Ana Bebić: Ne zamere mi zbog veze sa Srbinom!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump