Anđelina Džoli: Megan Fox se ponaša kao budala

Anđelina Džoli: Megan Fox se ponaša kao budalaAmeričkoj glumici mlađe generacije Megan Foks (23) dosadila su stalna poređenja sa Anđelinom Žoli (34).

Megan je reagovala nakon što su se u medijima pojavila

izjava Anđeline, koja za Megan rekla: „Ta žena se ponaša kao budala.“

„Ona stalno govori šokantne stvari da bi privukla pažnju, ali te izjave će je stalno pratiti. Volela bih da je mene neko upozorio kada sam bila mlađa da ne pričam svašta. Ovako, zauvek ću ostati poznata kao lezbijka“, rekla je Anđelina.

Megan je u intervjuu za „Njujork tajms“ istakla da Anđelinu čak i ne smatra ljudskim bićem?!

„Ona je kao nekakva superboginja. Ljudi me stalno porede s njom. Ali, ja ne želim da budem kao ona. Naprotiv. Kada radim intervjue, dajem sarkastične izjave i ne želim da im dam pravu sebe. Ovako niko ne može da mi priđe. Nikad nisam bila depresivna jer sam umela da se ogradim. Moja majka nije verovala da mogu da uspem, ali ja nisam odustajala“, rekla je Megan, koju je magazin FHM izabrao za najseksepilniju ženu na svetu.

Megan je svetsku slavu stekla u „Transformersima“. Poznate ja i po tetovažama, ima ih ukupno osam, a među njima je i lik Merilin Monro.

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Megan Fox: Ako si lepa, misle da si glupa kurva!

Megan Fox: Svoje filmove gledam samo pijana

Megan Fox oplela paljbu po Skarlet Johanson!


3 komentara na “Anđelina Džoli: Megan Fox se ponaša kao budala”

 • Anonimni
  18 novembra, 2009, 20:50

  Smile

 • megn
  19 novembra, 2009, 11:41

  obe su prelepe super su Big Smile

 • Miodrag
  16 oktobra, 2011, 19:14

  Kako je ruzna ova Angelina!!! Ta njena usta je prevelika odvratna, nos je ziva plastika ma daj! Megan FOX je cudo! Prelepa.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump