Bora Čorba staje na ludi kamen?!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Bora Čorba staje na ludi kamen?!Iako je rođendan proslavio sa izvesnom Katarinom iz Prokuplja.

Bora Đorđević odlučio je da se venča sa 28 godina mlađom Ivanom Savić, sa kojom je nekoliko

godina u vezi.

Njegovu ljubav sa atraktivnom devojkom, poreklom iz Gornjeg Milanovca pratili su brojni raskidi. Veliki broj njih bio je uzrokovan činjenicom da Ivana živi u Americi.

Borini prijatelji su šokirani njegovom odlukom, jer je izgledalo da je veza sa Kaćom stabilna i da se vole. Ivanin iznenadni dolazak u Beograd je sve poremetio, te je roker naprasno ostavio Prokupljanku i odlučio da se oženi dugogodišnjom devojkom.

Sagovornik Pressa tvrdi da se Bora trenutno sa Ivanom„krije u stanu svojih rođaka“.

– Nikome se ne javlja ne telefon! Po ceo dan je sa Ivanom i verovatno kuje planove kako će svojoj odrasloj deci reći da se ženi njihovom vršnjakinjom. On je veoma zaljubljen i planira da sa njom provede ostatak života – zaključuje izvor Pressa.

izvor: Srbijanet.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Novak Đoković uskoro staje na ludi kamen?!

Staje na ludi kamen i “ Gospodin Zverka “ !

Ivana Stamenkovic stala na ludi kamen!


Jedan komentar na “Bora Čorba staje na ludi kamen?!”

  • Ljiljana
    2 decembra, 2009, 23:12

    Nikada se sreca ne gradi na tudjoj nesreci! Zbog „RAVNODUSAN PREMA SUZAMA“ i „MINUT S NJOM“ jedne zene vise nema! To mu se bas i ne slaze uz pravoslavni monaski krst koji nosi! Ne ostavlja se bolesna zena posle 30 godina braka. To sve govori o njemu kao coveku, ma kakvim se on prikazivao.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump