Bora Đorđević: Planiramo puno dece!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Bora Đorđević: Planiramo puno dece!Ponovni susret sa Aleksandrom Savić promenio je iz korena život slavnog rokera i lidera „Riblje Čorbe“ Bore Đorđevića!

Iako su poslednjih nekoliko meseci proveli razdvojeni,

ljubav nije nestala, naprotiv, krunisana je brakom, i to na Rudniku, gde poznati muzičar ima stan i često se odmara.

– Venčali smo se u pet do 12, i to na Rudniku – priča za „Alo!“ vidno raspoloženi Bora, koga je, stiče se utisak, novi brak potpuno preporodio. Njegovo dobro raspoloženje deli i supruga Aleksandra, koja na pitanje da li planiraju potomstvo kaže:

– Uveliko radimo na tome – na šta se Bora nadovezao:

– Živimo i razmišljamo normalno kao i sav običan svet, pa je logično da želimo decu, a koliko će ih biti, videćemo – dodaje on.

Kako „Alo!“ saznaje iz krugova bliskih pevaču, mladenci planiraju da veći deo vremena provode upravo na planini na kojoj su se i zarekli na večnu ljubav, gde Đorđević ima nekretninu i gde uvek mogu da pobegnu od gradske vreve.

– Još se nismo venčali u crkvi, ali planiramo čim nam se ukaže prilika. Kum na venčanju mi je bio dugogodišnji prijatelj Adžo.

Na naše pitanje kako je došlo do toga da se pomiri sa Aleksandrom, Bora odgovara:

– Mi se nikada nismo ni svađali. Na našu vezu je negativno uticala svetska ekonomska kriza. Aleksandra je zbog SEKE morala da se vrati u Ameriku i tamo nađe posao, ali pošto kriza ovde uvek traje, odlučili smo se da se vrati u Srbiju, gde ćemo deliti i dobro i zlo. Poznato je da se ovde lakše prevazilazi ekonomska kriza jer uvek možeš da nađeš neki posao preko veze. Moja supruga je zubni tehničar, ali i policajac, završila je kurs za inspektora u Americi, pa ćemo pokušati ovde preko Ivice Dačića da joj nađemo neki posao – u šali priča Đorđević i ponosno dodaje:

– Ne da mislim da je Aleksandra žena mog života već sam siguran u to.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Adriana Lima: Želim puno dece!

Vila Seke i Saše Đorđević

Bora zakazao koncert u Puli zbog opklade?!


2 komentara na “Bora Đorđević: Planiramo puno dece!”

 • eh ja sam
  27 novembra, 2009, 10:01

  hahahaha super, nek im je sa srecom hahaa

 • Ivo Car
  29 novembra, 2009, 10:07

  Bravo Boro, Rudnik polako ali sigurno postaje srpski Beverli Hils! Natpis srpski HOLYWOOD opravdava svoje postojanje, neka bude dugovecno!
  Cujem da je glumac Dragan Jovanovic kupio vikendicu na Rudniku, odlicno, sve je vise zvezda u maloj varosi koja ce uskoro postati veliki filmski centar!

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump