Ceca izjavila da je konačno srećna u ljubavi!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Ceca izjavila da je konačno srećna u ljubavi!Naravno da su Veljko i Anastasija upoznali Vladu.

On će biti gost na mojoj slavi Sveti Nikola i na svim ostalim porodičnim okupljanjima.Folk diva Svetlana

Ražnatović, posle deset godina ćutanja o svom ljubavnom životu, otkrila je da je srećno zaljubljena i da uživa u vezi sa manekenom Vladimirom Cvetkovićem!

Ceca je u intervjuu za magazin „Helou“ otkrila kad je započela vezu sa Cveletom i objasnila da su je mediji, od smrti njenog supruga Željka Ražnatovića Arkana, povezivali sa brojnim muškarcima, koji su uglavnom bili samo njeni prijatelji.

– Godinama su me mediji dovodili u vezu sa mojim prijateljima, retko kad sam šta demantovala. Sada sam srećna jer sam ispunjena i zadovoljna i na ljubavnom planu! Mene i Vladu je pre nekoliko godina upoznao zajednički prijatelj Sreten Radović. Letos smo se sreli i razmenili brojeve telefona. Pošto sam sa porodicom ubrzo otputovala na Kipar, a on se vratio svojim poslovnim obavezama, u kontaktu smo bili preko telefona. Kada sam se vratila sa Kipra intenzivirali smo druženje i naše viđanje je postalo učestalije – rekla je Ceca, i dodala da je svoju decu upoznala sa Vladom.

– Naravno da su Veljko i Anastasija upoznali Vladu, jer nemam šta da krijem od svoje dece. Meni je moja porodica najvažnija na svetu i oni su uvek obavešteni o svemu što se dešava u mom životu. Vladu ću pozvati da bude gost na mojoj slavi Sveti Nikola, ali i na sva ostala porodična okupljanja. Nije isključeno da se pojavi u nekom od mojih spotova – rekla je Ceca.

Kako Press saznaje, Ceca i Vlada vikend su proveli odmarajući se u Parizu. Pored romantičnih šetnji i večera, Ceca je iskoristila priliku i za šoping.

izvor: pressonline.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca poslala decu na more!

Ceca: Rekla sam da ću se vratiti!

Ceca vodi Vladu na Kipar da snime spot!


2 komentara na “Ceca izjavila da je konačno srećna u ljubavi!”

  • vesna
    14 januara, 2010, 0:06

    SASVIM NORMALNO DA IMA O TOME NETREBA NI DA SE PISE

  • tajna
    16 maja, 2010, 1:46

    jao……………….boze……… Razz

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump