Đogani i njegova pevačica Marina u šemi?!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Đogani i njegova pevačica Marina u šemi?!Nakon razvoda od Anabele i neminovnog poslovnog razlaza.

Frontmen grupe „Fanki Dži“ sreću je pronašao u zagrljaju nove pevačice Marine Uzelac!

Već po tradiciji porodice Đogani, Gagi je spojio lepo i korisno i posle svega mesec dana saradnje uplovio u vezu s novom saradnicom!

– Svakodnevno druženje i uvežbavanje novih pesama učinilo je svoje pa su Gagi i Marina ubrzo shvatili da njihov odnos prevazilazi prijateljske okvire. Jedna od prvih osoba koja je saznala za njihovu vezu bio je upravo „padre de patrone“ Đole Đogani, koji je bio oduševljen, prevashodno zbog činjenice da je njegov brat konačno preboleo raskid – priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor blizak Đoganijevima.

Zanimljivo je da je novopečeni par svoju vezu već nagovestio u intervjuu koji je nedavno dao za magazin „Svet“.

– Marina je lepa i zgodna devojka, ali je zasad ne posmatram na taj način. Posao nam je u ovom trenutku na prvom mestu. E sad, nikad se ne zna šta se može desiti u budućnosti. Ne isključujemo mogućnost da jednog dana budemo zajedno – izjavio je tada Gagi.

U želji da proverimo šta danas ima da kaže u vezi s tim, pokušali smo da kontaktiramo s Gagijem, međutim, on je ostao nedostupan do zaključenja ovog broja.

Ovo je, inače, prva njegova devojka nakon razvoda od Anabele, mada se u javnosti šuškalo da je imao avanturu s Ksenijom Pajčin, što je on odlučno demantovao.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Gagi Đogani: Ponovo se zaljubljio

Vlada i Marina u vezi?

Farma: Topalko i Marina zaljubljeni do ušiju!


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Đogani i njegova pevačica Marina u šemi?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump