Dragana Mirković i Lepa Brena na večeri!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Dragana Mirković i Lepa Brena na večeri!Dve nekadašnje rivalke Lepa Brena i Dragana Mirković konačno zakopale ratne sekire!

Folk pevačice Dragana Mirković i Lepa Brena prekinule su višegodišnje

ćutanje i razrešile sve nesuglasice sredinom prošle nedelje, na zajedničkoj večeri u restoranu „Zaplet“, piše Kurir. Dve popularne folkerke su u opuštenoj atmosferi, uz crno vino i domaće gurmanluke, otvorile dušu jedna drugoj i dogovorile se da konačno zakopaju ratne sekire!

– Tačno je da smo se nakon više godina srele i provele divno veče uz večeru i ženske priče. Uželela sam se toga – potvrdila je Dragana Mirković za ovaj list, kao i druga strana – Lepa Brena:

– Bila sam na večeri sa Draganom i moram da kažem da smo ćaskale o svemu i svačemu. Drago mi je što smo se konačno videle!

izvor: Tracarenje.com


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lepa Brena vratila Draganu na „Pink“!

Pomirili se Dragana Mirković i Mile kitić!

Dragana Mirković: Rodiću i treće dete!


2 komentara na “Dragana Mirković i Lepa Brena na večeri!”

  • Anonimni
    13 novembra, 2009, 2:05

    ljepo je ako su se pomirile jer ni jedna ni druga nemaju što da žavide onoj drugoj a i imaju ražličite stilove života pa kad se sretnu ljepo da se istračaju kao dvije DAME POŽDRAVVV od OBOŽAVATELJA

  • lela
    1 decembra, 2010, 15:35

    bas mi je drago da su se pomirile dve kralice estrade ostanite i dalje drugarice puno vas volim pozzzzzzzzzzzzzzzzz

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump