Džim Ker će zapevati u Zvezdinom dresu?!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Džim Ker će zapevati u Zvezdinom dresu?!Frontmen benda “Simple Minds”, Džim Ker veliki je obožavalac fudbalskog kluba “Crvena zvezda”.

Još od 1991. kada je pobedom nad Barijem postala

evropski prvak.

Upravo iz tog zrazloga, menadžment kluba je odlučio da legendarnom pevaču pokloni Zvezdin dres pred koncert u “Beogradskoj areni” 11. novembra.

– Džim Ker je jednom davno rekao da je posle utakmice sa Barijem potražio na mapi Beograd kako bi zapamtio odakle je Zvezda. Tada je bio oduševljen Zvezdinom igrom i postao je fan kluba – objašnjava Miodrag Antonijević, savetnik predsednika Zvezde za “Blic”.

Čelnici ovog kluba su stupili u kontakt sa menadžerom “Simple Mindsa” i predložili im da na dan koncerta Ker poseti klub, kada bi mu poklonili dres i još neki prigodan poklon.

– Ukoliko ne bude u prilici da nas poseti, Lukić i ja ćemo predaju dresa upriličiti u „Areni” pre samog koncerta – kaže Antonijević i naglašava da je frontmen „Simple Mindsa” rekao da će vrlo rado posetiti Zvezdu, kao i muzej ovog kluba ukoliko za to bude bilo vremena.

izvor: Srbijanet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Cece će po prvi put zapevati u Italiji!

Veliki broj policajaca će brinuti o Džej Lo!

“Van Gog” u novembru u “Beogradskoj areni”


Nema komentara na “Džim Ker će zapevati u Zvezdinom dresu?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump