Emir Kusturica ugostio vladiku!

Emir Kusturica ugostio vladikuNaš proslavljeni režiser Emir Kusturica, u društvu probranih zvanica, preksinoć je proslavio 55. rođendan.

Pored Kuste i njegove supruge Maje sedeli su Matija Bećković,

Momo Kapor, Nele Karajlić, direktor BIA Saša Vukadinović, a slavlju se, nakratko, pridružio i episkop žički Hrizostom, koji je na Mećavnik došao drugim povodom. Naime, u drvengradskoj galeriji „Macola“ preksinoć je otvorena izložba grafičkih radova Veljka Mihajlovića „Rača ukraj Drine“, posvećena istoimenom manastiru. Čast da otvori izložbu pripala je vladici Hrizostomu.

Kada je reč o Kusturičinoj žurki, domaćin je pred goste izneo tri torte koje je dobio na poklon. Prvom, na kojoj je pisalo „srećan 45. rođendan“ ga je darivao Park prirode. Drugu sa porukom „srećan 55. rođendan“ uručio mu je kolektiv njegovog preduzeća „Lotika“, dok je treća torta, ona kuje je doneo „No smoking orkestra“, bila ukrašena čestitkom „srećan 65. rođendan“.

– Za rođendan sam dobio knjigu „Sabrana dela patrijarha Pavla“ i Frojdovu „Psihologiju mase i analizu ega“. Žena mi je poklonila sako, toliko je lep da ću u njemu spavati. Od ovih bitangi iz „No smokinga“ dobio sam tortu na kojoj piše „srećan 65. rođendan“. Ne znam da li ovim hoće od mene da dobiju neku ulogu, ali ja se osećam kao da mi je 45 godina – rekao nam je slavljenik.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Emir Kusturica: Jadna Anđelina Džoli!

Režiser Emir Kusturica izbacio ekipu HTV

Kusturica: JK je kišobran ispod kojeg viri Srbija!


Nema komentara na “Emir Kusturica ugostio vladiku!”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump