Farma: Big Mama napustila rijaliti šou!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Farma: Big Mama napustila rijaliti šou!Folk pevačica imala je najmanje glasova publike i izgubila je u duelu, pa je napustila seosko imanje!

Svetlana Tanasić alias Big Mama deseti je učesnik koji je napustio rijaliti šou

„Farma“ i to posle 55 dana provedenih na seoskom imanju. Iako je danima pričala kako želi da napusti šou, kada je došao trenutak „borbe“ sa Sandrom u duelu, shvatili smo da Big Mama ipak ima želju da se bori do kraja. Međutim, osim što je izgubila od atraktivne plavuše, i publika je želela da pevačicu vidi van „Farme“.

– Želela sam i da ostanem i da izađem. Ne znam ni sama. Malo mi se smučilo sve ono tamo, ali opet, bilo bi super da sam ostala do kraja – rekla je Big Mama, kada je napustila šou. Na pitanje voditeljke Aleksandre Jeftanović, koga bi volela da vidi kao pobednika, Ceca je odgovorila „Igora“.

izvor: Tracarenje.com


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


19. septembra startuje rijaliti šou Farma!

Farma: Marija Šerifović napustila imanje

Big mama prekinula saradnju sa svojom stilistkinjom


Nema komentara na “Farma: Big Mama napustila rijaliti šou!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump